Anasayfa

13-03-2025
DMT Eyaleti, Bulgaristan’da turizm fuarına katıldı
Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti (DMT), turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla 9-12 Mart tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenen turizm fuarına katıldı.
13 Mart 2025 Perşembe

Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti (DMT), turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla 9-12 Mart tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenen turizm fuarına katıldı.

Fuar kapsamında, Bulgaristan’daki turizm acenteleriyle iş birliğini güçlendirmek adına görüşmeler de gerçekleştirildi.

Fuarın son akşamında, DMT Eyaletinin turizm potansiyeli ve doğal güzellikleri, aralarında Yunanistan’ın Bulgaristan Büyükelçisinin de bulunduğu turizm sektörü temsilcilerine tanıtıldı. Sunumun ardından düzenlenen resepsiyonda da bölgenin turizm olanakları hakkında detaylı görüşmeler yapıldı.

Bölge yetkilileri, tanıtım çalışmalarının süreceğini ve önümüzdeki dönemde farklı fuar ve etkinliklerde yer almaya devam edeceklerini belirtti.

Haberler


DEB Partisi’nden Pavlos Fissas için Türkçe ve Yunanca anma video mesajı

İsrail ile askeri işbirliğine destek verenlerin oranı yüzde 51

YDP ilk sırada, ELAS ikinci, kararsızların oranı yüzde 18

KKE, İsrail ile ‘Aşil Kalkanı’ anlaşmasının iptalini istedi

Mazonakis’in ölümü sonrası sağlık merkezlerine yapay zekâ denetimi

Fener’de yeni ticari alanlar belirleniyor

Margarita Papandreu 103 yaşında hayatını kaybetti

Türk turistlerin Yunan adalarına ilgisi artıyor

Yapay zekâyla yakınlarının sesini kopyalayıp dolandırdılar

Kış öncesi ısınma yakıtına hükümetten müdahale

İskeçe Müftülüğünde din görevlileriyle istişare toplantısı

Avramopulos’un dokunulmazlığı kaldırıldı