Anasayfa

13-03-2025
DMT Eyaleti, Bulgaristan’da turizm fuarına katıldı
Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti (DMT), turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla 9-12 Mart tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenen turizm fuarına katıldı.
13 Mart 2025 Perşembe

Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti (DMT), turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla 9-12 Mart tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenen turizm fuarına katıldı.

Fuar kapsamında, Bulgaristan’daki turizm acenteleriyle iş birliğini güçlendirmek adına görüşmeler de gerçekleştirildi.

Fuarın son akşamında, DMT Eyaletinin turizm potansiyeli ve doğal güzellikleri, aralarında Yunanistan’ın Bulgaristan Büyükelçisinin de bulunduğu turizm sektörü temsilcilerine tanıtıldı. Sunumun ardından düzenlenen resepsiyonda da bölgenin turizm olanakları hakkında detaylı görüşmeler yapıldı.

Bölge yetkilileri, tanıtım çalışmalarının süreceğini ve önümüzdeki dönemde farklı fuar ve etkinliklerde yer almaya devam edeceklerini belirtti.

Haberler


Merhum İskeçe Müftüsü Ahmet Mete vefatının dördüncü yılında anıldı

10 milyon euroluk STEP programı tanıtıldı

SİRİZA’da büyük çözülme: 13 milletvekili ayrılığa hazırlanıyor

ABTTF: “Türk ilkokullarının kapatılması eğitim özerkliğinin sistematik tasfiyesidir”

8 Türk azınlık ilkokulu daha kapatılıyor

İnsana ve çevreye verdiği zararlar nedeniyle balon balığıyla mücadele Yunanistan gündeminde

Gökçepınar Kitap Okuma Kulübü dönemi piknik programıyla tamamladı

Avrupa Savcılığından Yunanistan’da 71 milyon euroluk KDV dolandırıcılığı soruşturması

Ryanair faciasında dehşet anları: ’Eşim göğsüne kadar uçaktan dışarı çıktı’

Gümülcine tarihi eski adliye binası için restorasyon süreci ilerliyor

Pasaportlar artık Gov.gr Wallet uygulamasında

Gümülcine Belediyesi yaz etkinlikleri programını açıkladı