Anasayfa

14-03-2025
Genç Enes son yolculuğuna uğurlandı
İskeçe Şahin köyünde ikamet eden ve dün (13 Mart Perşembe) ani bir şekilde hayatını kaybeden Enes Kurak için cenaze töreni düzenlendi.
14 Mart 2025 Cuma



İskeçe Şahin köyünde ikamet eden ve dün (13 Mart Perşembe) ani bir şekilde hayatını kaybeden Enes Kurak için cenaze töreni düzenlendi. Cenaze olağanüstü bir katılımla yapıldı. Enes’in babası Rıdvan Kurak, annesi Leyla Trampa, aile üyeleri ve sevenleri cenaze töreni boyunca gözyaşlarına boğuldu.

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’nın yeğeni olan Enes Kurak için bugün (14 Mart Cuma) ikindi namazının ardından Şahin köyünde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’nın yanı sıra, İskeçe Yeni Sol Milletvekili Hüseyin Zeybek, İskeçe Bağımsız Milletvekili Burhan Baran, Rodop Yeni Sol Milletvekili Özgür Ferhat, Mustafçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, kurum ve kuruluş başkanları, yerel yöneticiler ve yüzlerce soydaş katıldı.

Haberler


DEB Partisi: ‘Batı Trakya’da Yeni Bir Şey Yok’

Genç Enes son yolculuğuna uğurlandı

ABTTF, BM İnsan Hakları Konseyine eğitim hakkı ihlallerini iletti

Nazif Yılmaz ve Abdullah Eren’den Batı Trakya ziyareti

Zeybek’ten sağlık konusunda acil önlem çağrısı

Yeni kabine açıklandı

YTB Başkanı Eren’den DK Başkanı ve İskeçe Müftüsü Trampa’ya ziyaret

Türkiye Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz ve YTB Başkanı Eren, GTGB’deki sahur programına katıldı

Genç Enes’in ölümü bölgeyi yasa boğdu

İskeçe’de iftar coşkusu

Nazif Yılmaz ve Abdullah Eren’in Batı Trakya ziyareti başladı

DMT Eyaleti, Bulgaristan’da turizm fuarına katıldı