Anasayfa

16-03-2025
Erdem Hüseyin: ‘Azınlık ilkokullarımıza sahip çıkalım’
Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, tüm öğrenci velilerine azınlık okullarına sahip çıkma çağrısında bulundu. Hüseyin, azınlık ilkokullarına kayıtların 26 Mart tarihine kadar devam ettiğini hatırlattı.
16 Mart 2025 Pazar

Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, tüm öğrenci velilerine azınlık okullarına sahip çıkma çağrısında bulundu. Hüseyin, azınlık ilkokullarına kayıtların 26 Mart tarihine kadar devam ettiğini hatırlattı.

Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, kızını Gümülcine İdadiye Azınlık İlkokulu’na kayıt ettirdiğini duyurdu.

Erdem Hüseyin yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Azınlık ilkokullarına kayıt işlemleri başlamıştır ve 26 Mart 2025 tarihine kadar devam edecektir. Dolasıyla tüm velilerimizi azınlık okullarına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu bağlamda biz de kızımızı Gümülcine Merkez Birinci İlkokulu İDADİYE’ye kaydını yaptırmış bulunmaktayız.”

Haberler


Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’a tepki

Habipoğlu: “Dendias Batı Trakya Türk Azınlığının Türk kimliğini yine inkar etti”

Maronya - Şapçı Belediyesinden tarımsal kalkınmaya yatırım

Patriot sistemlerinin yerini savaş uçakları alacak

Ketenlik köyünde hatim coşkusu

Zeybek’ten İskeçe Hastanesi için kalıcı çözüm çağrısı

Muhalefetten İsrail’in Küresel Sumud Filosu’na saldırısına tepki

Yunanistan ile BAE arasında savunma iş birliği

Patriotlar Dimetoka ve Kerpe’den çekiliyor

İTB Resim Kursu yıl sonu sergisi sanatseverlerle buluşuyor

Makaz–Yanıköy sınır yolundaki onarım devam ediyor

Sinan Ahmet: “OPEKEPE’nin yanlış uygulamaları mağduriyete neden oluyor”