Anasayfa

16-03-2025
Erdem Hüseyin: ‘Azınlık ilkokullarımıza sahip çıkalım’
Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, tüm öğrenci velilerine azınlık okullarına sahip çıkma çağrısında bulundu. Hüseyin, azınlık ilkokullarına kayıtların 26 Mart tarihine kadar devam ettiğini hatırlattı.
16 Mart 2025 Pazar

Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, tüm öğrenci velilerine azınlık okullarına sahip çıkma çağrısında bulundu. Hüseyin, azınlık ilkokullarına kayıtların 26 Mart tarihine kadar devam ettiğini hatırlattı.

Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, kızını Gümülcine İdadiye Azınlık İlkokulu’na kayıt ettirdiğini duyurdu.

Erdem Hüseyin yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Azınlık ilkokullarına kayıt işlemleri başlamıştır ve 26 Mart 2025 tarihine kadar devam edecektir. Dolasıyla tüm velilerimizi azınlık okullarına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu bağlamda biz de kızımızı Gümülcine Merkez Birinci İlkokulu İDADİYE’ye kaydını yaptırmış bulunmaktayız.”

Haberler


Batı Trakya’da yeni bir kimlik tartışması mı yürütülüyor?

Rodop ilinde doğumlarda yüzde 14,8 düşüş

YDP birinci, ELAS ikinci sırada

Gümülcine Müftülüğü’nden yetişkin bayanlara uzaktan Kur’an kursu

Yerapetritis: “İsrail ile işbirliğimizi geliştireceğiz”

İTB Gençlik Kolu seçimleri 11 Eylül’de

PISA 2025 sonuçlarında Yunanistan OECD ortalamasının altında kaldı

ABTTF: “Yunanistan azınlık haklarında çifte standart uyguluyor”

Selanik Müslümanları Derneğinden Başkonsolos Gedik’e veda ziyareti

Zeybek: “İskeçe ve Batı Trakya hükümetin öncelikleri arasında değil”

Mehmet Emin Aga, vefatının 20. yılında kabri başında anıldı

Şentop’tan Batı Trakya ziyareti: “Soydaşlarımızın hak ve hukuk mücadelesinin daima yanında olacağız”