Anasayfa

16-03-2025
Erdem Hüseyin: ‘Azınlık ilkokullarımıza sahip çıkalım’
Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, tüm öğrenci velilerine azınlık okullarına sahip çıkma çağrısında bulundu. Hüseyin, azınlık ilkokullarına kayıtların 26 Mart tarihine kadar devam ettiğini hatırlattı.
16 Mart 2025 Pazar

Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, tüm öğrenci velilerine azınlık okullarına sahip çıkma çağrısında bulundu. Hüseyin, azınlık ilkokullarına kayıtların 26 Mart tarihine kadar devam ettiğini hatırlattı.

Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, kızını Gümülcine İdadiye Azınlık İlkokulu’na kayıt ettirdiğini duyurdu.

Erdem Hüseyin yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Azınlık ilkokullarına kayıt işlemleri başlamıştır ve 26 Mart 2025 tarihine kadar devam edecektir. Dolasıyla tüm velilerimizi azınlık okullarına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu bağlamda biz de kızımızı Gümülcine Merkez Birinci İlkokulu İDADİYE’ye kaydını yaptırmış bulunmaktayız.”

Haberler


Gümülcine Başkonsolosluğu’ndan “Türk Mutfağı Haftası” etkinliği

İTB Resim Sergisi’ne yoğun ilgi

Karistianu: “Hareketimizi yalnızca resmi açıklamalar temsil eder”

Sumud Filosu’ndaki Yunan aktivistler Atina’da

Türkiye Dışişleri Bakanlığından 17 Kasım terör örgütü liderinin serbest bırakılmasına tepki

Başkonsolos Ünal, Hemetli köyünü ziyaret etti

Telefon dinlemeleri için araştırma komisyonuna YDP engeli

TOÇEK “Bin Nefes Bir Ses” festivalinde

Peti Perka: “İsrail’e karşı hükümetleri yalnız halk baskısı durdurabilir”

Dedeağaç – Kumçiftliği – Çirmen seferleri durduruluyor

Eyaletin altı aylık turizm tanıtım programı tamamlandı

Maria Karistianu partisini açıkladı: “Demokrasi için Umut”