Anasayfa

16-03-2025
Erdem Hüseyin: ‘Azınlık ilkokullarımıza sahip çıkalım’
Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, tüm öğrenci velilerine azınlık okullarına sahip çıkma çağrısında bulundu. Hüseyin, azınlık ilkokullarına kayıtların 26 Mart tarihine kadar devam ettiğini hatırlattı.
16 Mart 2025 Pazar

Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, tüm öğrenci velilerine azınlık okullarına sahip çıkma çağrısında bulundu. Hüseyin, azınlık ilkokullarına kayıtların 26 Mart tarihine kadar devam ettiğini hatırlattı.

Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, kızını Gümülcine İdadiye Azınlık İlkokulu’na kayıt ettirdiğini duyurdu.

Erdem Hüseyin yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Azınlık ilkokullarına kayıt işlemleri başlamıştır ve 26 Mart 2025 tarihine kadar devam edecektir. Dolasıyla tüm velilerimizi azınlık okullarına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu bağlamda biz de kızımızı Gümülcine Merkez Birinci İlkokulu İDADİYE’ye kaydını yaptırmış bulunmaktayız.”

Haberler


Hüseyin Zeybek’ten Yassıköy gişeleri için meclise soru önergesi

Yunanistan’da genel seçimlerde posta yoluyla oy dönemi

OPEKEPE davasında 22 sanık için mahkumiyet talebi

Atina’da Batı Nil virüsüne karşı ilaçlama

Atina’da 30 Ağustos resepsiyonu

Trampa’dan azınlık gündemine bakış

Geçmişi yaşatmak, geleceği kurmak

“Seçilmiş Müftü”den daha büyük bir mesele

Peygamberimiz ve gençlik ruhu

“Her Şeyi Bilenler” çağı

Bir Batı Trakya ailesinden MIT’ye uzanan başarı hikayesi

Yunanistan’da muhalefetteki sol partilerden İsrail ile hava savunma anlaşmasına tepki