Anasayfa

16-03-2025
Erdem Hüseyin: ‘Azınlık ilkokullarımıza sahip çıkalım’
Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, tüm öğrenci velilerine azınlık okullarına sahip çıkma çağrısında bulundu. Hüseyin, azınlık ilkokullarına kayıtların 26 Mart tarihine kadar devam ettiğini hatırlattı.
16 Mart 2025 Pazar

Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, tüm öğrenci velilerine azınlık okullarına sahip çıkma çağrısında bulundu. Hüseyin, azınlık ilkokullarına kayıtların 26 Mart tarihine kadar devam ettiğini hatırlattı.

Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, kızını Gümülcine İdadiye Azınlık İlkokulu’na kayıt ettirdiğini duyurdu.

Erdem Hüseyin yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Azınlık ilkokullarına kayıt işlemleri başlamıştır ve 26 Mart 2025 tarihine kadar devam edecektir. Dolasıyla tüm velilerimizi azınlık okullarına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu bağlamda biz de kızımızı Gümülcine Merkez Birinci İlkokulu İDADİYE’ye kaydını yaptırmış bulunmaktayız.”

Haberler


Doğu Makedonya-Trakya Eyaletinde Halk Sağlığı ve Sosyal Bakım Haftası düzenleniyor

İTB ve GTGB kadınları Kocaeli’de eğitim ve kültür programına katıldı

İskeçe Azınlık Ortaokulu-Lisesi öğrencilerinden boykot

Miçotakis, Litvanya Cumhurbaşkanı Nauseda ile bir araya geldi

Gümülcine, COP31 Bike Ride bisikletçilerini ağırlayacak

ABTTF Başkanlık Kurulu yaz tatili sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi

Ruşenler yakınlarında orman yangını

Salıncak Kurbanı bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi

Dr. Sadık Ahmet’in mücadelesi Ankara’da anlatıldı

Felsefeci Prof. Dr. İoanna Kuçuradi yaşamını yitirdi

Rodop’ta 25,2 milyon euroluk içme suyu projeleri değerlendirme aşamasında

2. Yassıköy Gastronomi Festivali 4 Ekim’de