Anasayfa

17-03-2025
Yemin etti, bir gün sonra istifa etti
İnovasyon ve Araştırmadan Sorumlu Kalkınma Bakan Yardımcısı Aristos Doksiadis yemin etmesinden bir gün sonra istifasını açıklandı.
17 Mart 2025 Pazartesi

İnovasyon ve Araştırmadan Sorumlu Kalkınma Bakan Yardımcısı Aristos Doksiadis yemin etmesinden bir gün sonra istifasını açıklandı.

Cuma günü açıklanan kabine değişikliği kapsamında cumartesi yemin ederek görevine başlayan İnovasyon ve Araştırmadan Sorumlu Kalkınma Bakan Yardımcısı Aristos Doksiadis, istifasını duyurdu.

Doksiadis, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Yemin törenimden itibaren muhalefetin beni hedef alarak açtığı etik dışı, gerçek olmayan tezlere dayanan savaş, beni sert politika gerçekliğiyle hemen karşı karşıya getirdi." ifadesini kullandı.

Muhalefetin kendisini özel şirkete ilişkin dava sürecine dahil olduğu iddiasıyla eleştirdiği Doksiadis, 2013’te bu davada suçsuz bulunduğunu anımsattı.

Doksiadis, hayatını bu tür mücadelelerle ziyan etmek istemediği için hem kişisel huzurunun hem de hükümetin korunması adına inovasyon ve araştırmadan sorumlu bakan yardımcılığı görevinden istifasını duyurdu.

FOTO: Aristos Doxiadis (Facebook hesabı)

Haberler


“Batı Trakya’nın Demografik Portresi” yayımlandı

Başkonsoloslukta 18 Mart ve İstiklal Marşı’nın kabulü dolayısıyla anma töreni

Altın Madenciliğine Karşı Mücadele Komitesi: “Altına hayır, sürdürülebilir kalkınmaya evet”

Atina’da taksiciler süresiz greve gitti

Koyunköy Camii’nde Kadir Gecesi programı düzenlendi

BTTDD: ‘Türkiye’de ikamet eden Batı Trakya Türklerinin aile hekimliği sorunu çözüldü’

Soydaşlar Kadir Gecesinde iftarda buluştu

2026 ENFIA vergi bildirimleri açıklandı

Selanik’te yaşayan soydaşlardan iftar programı

PASOK partisinde kongre delegeleri belli oldu

Tayinli müftülerin provokasyonuna karşı çıkan Türk azınlık temsilcileri yargı önüne çıkıyor

“Küçük Bir Oyuncak, Büyük Bir Mutluluk” projesi başarıyla tamamlandı