Anasayfa

17-03-2025
Gümülcine belediyesinden hava için turuncu uyarı
Gümülcine belediyesi yarından itibaren beklenen hava değişiklikleriyle ilgili uyarıda bulundu.
17 Mart 2025 Pazartesi

Gümülcine belediyesi yarından itibaren beklenen hava değişiklikleriyle ilgili uyarıda bulundu.

Ülke genelinde 18 Mart Salı ve 19 Mart Çarşamba günleri hava durumunda yaşanacak olan değişikliklerle, sıcaklıkta önemli bir düşüş olacağı, özellikle dağlık bölgelerde yer yer kuvvetli yağış, fırtına ve kar yağışı beklenildiği belirtildi.

Salı günü öğleden sonra ile Çarşamba günü akşam saatlerine kadar Ege Denizi ve doğu anakarada kuzey-kuzeydoğu yönlerinden 8 ve yer yer 9 şiddetinde fırtınalı rüzgarlar esecek.

Daha ayrıntılı olarak hava koşullarının şu şekilde olması bekleniyor:
-Trakya’da Salı günü sabah saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar şiddetli yağışlar bekleniyor.
-Salı öğleden sonra erken saatlerden Çarşamba sabahına kadar Halkidiki, Tesalya (özellikle Magnisia) ve Evia’da yoğun yağış ve fırtına.
-Salı günü erken saatlerden itibaren aynı günün akşam saatlerine kadar Makedonya, Trakya ve Epir’in dağlık ve yarı dağlık kesimlerinde kar yağışı görülecek, Makedonya ve Trakya’da ise daha düşük rakımlı kesimlerde de kar yağışı görülecek.

Haberler


GAT’tan doğaya anlamlı katkı

Özgür Ferhat’tan koyun ve keçi çiçeği hastalığına karşı aşılama çağrısı

FUEN Türk Azınlıkları Çalışma Grubu Üsküp’te toplanıyor

Isınma yardımı yüzde 30 artırılacak

Zeybek’ten yakacak odun dağıtımındaki eşitsizliğe tepki

İskeçe Türk Birliği Gençleri TR-YÖS sınavına Katıldı

Ücretsiz meme kanseri taramaları için SMS gönderimi başladı

Gümülcine Belediyesi erişilebilir kent uygulamalarını Bratislava’da tanıttı

BAKEŞ’ten yeni şiir kitabı: “Rodoplar’dan Esintiler”

İskeçe Devlet Hastanesinin yeni acil servis birimi hizmete girdi

Dinkler köyünde cami yararına hayır kermesi düzenlendi

İskeçe’de ilkokul öğrencileri kermesi yoğun katılımla gerçekleşti