Anasayfa

17-03-2025
Gümülcine belediyesinden hava için turuncu uyarı
Gümülcine belediyesi yarından itibaren beklenen hava değişiklikleriyle ilgili uyarıda bulundu.
17 Mart 2025 Pazartesi

Gümülcine belediyesi yarından itibaren beklenen hava değişiklikleriyle ilgili uyarıda bulundu.

Ülke genelinde 18 Mart Salı ve 19 Mart Çarşamba günleri hava durumunda yaşanacak olan değişikliklerle, sıcaklıkta önemli bir düşüş olacağı, özellikle dağlık bölgelerde yer yer kuvvetli yağış, fırtına ve kar yağışı beklenildiği belirtildi.

Salı günü öğleden sonra ile Çarşamba günü akşam saatlerine kadar Ege Denizi ve doğu anakarada kuzey-kuzeydoğu yönlerinden 8 ve yer yer 9 şiddetinde fırtınalı rüzgarlar esecek.

Daha ayrıntılı olarak hava koşullarının şu şekilde olması bekleniyor:
-Trakya’da Salı günü sabah saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar şiddetli yağışlar bekleniyor.
-Salı öğleden sonra erken saatlerden Çarşamba sabahına kadar Halkidiki, Tesalya (özellikle Magnisia) ve Evia’da yoğun yağış ve fırtına.
-Salı günü erken saatlerden itibaren aynı günün akşam saatlerine kadar Makedonya, Trakya ve Epir’in dağlık ve yarı dağlık kesimlerinde kar yağışı görülecek, Makedonya ve Trakya’da ise daha düşük rakımlı kesimlerde de kar yağışı görülecek.

Haberler


Gökçeler kermesine yoğun ilgi

Avrupa Parlamentosu Latinopulu kararı: Dokunulmazlığı kaldırıldı

Yunanistan’da demografik alarm: 100 doğuma 184 ölüm

Bluefarm’a 2,9 milyon euroluk ilave yatırım

Hayvan hastalıklarına karşı mobil dezenfeksiyon noktaları yeniden devrede

BTAYTD Kadınlar Kolundan Çanakkale ve Gökçeada gezisi

Kasidiaris cezaevinden çıktı, siyasette yeni tartışma başladı

ABTTF’den tepki: Türk azınlık okulu kapatılırken devlet okulu büyütülüyor

Çipras’tan “NAZA” yönetmenlerine destek

İTB’den üniversite adaylarına başvuru süreci bilgilendirmesi

Özgür Ferhat: “Yakıt yardımı iki katına çıkarılmalı”

Gümülcine Seçilmiş Müftülüğünden yeni eğitim yılı mesajı