Anasayfa

18-03-2025
Gökçeler Türk Azınlık İlkokulu bir ilki başardı
İskeçe iline bağlı Gökçeler Türk Azınlık İlkokulu, ilk kez bir robotik kodlama yarışmasına katıldı. 16 Mart Pazar günü Dedeağaç’ta düzenlenen yarışmada öğrenciler, okul adına büyük bir heyecanla mücadele etti.
18 Mart 2025 Salı



İskeçe iline bağlı Gökçeler Türk Azınlık İlkokulu, ilk kez bir robotik kodlama yarışmasına katıldı. 16 Mart Pazar günü Dedeağaç’ta düzenlenen yarışmada öğrenciler, okul adına büyük bir heyecanla mücadele etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Fatiha Husko ve Encümen Başkanı Hüseyin Karaosman’ın destekleriyle gerçekleştirilen katılım, Gökçeler İlkokulu için büyük bir önem taşıyor. Öğrencilere robotik alanında yeni ufuklar açan bu deneyim, okulun, velilerin, Encümen Heyeti ile Okul Aile Birliğinin öğrencilerin farklı alanlarda faal olmasına verdiği önemin de bir göstergesi oldu.

Yarışmada görev alan öğrenciler, 17 Mart Pazartesi günü okulda düzenlenen törenle ödüllendirildi. Okul Aile Birliği Başkanı Fatiha Husko, ödüllerin, öğrencilerin emeğini ve özverisini takdir etmek amacıyla verildiğini söyledi. Robotik kodlama öğretmeni Elif Molla’nın yönetiminde yarışmaya hazırlanan öğrenciler, bu süreçte hem teknik bilgi kazandı hem de ekip çalışmasının önemini öğrendi.

Okul Aile Birliği ve Encümen Heyeti yöneticileri, bu tür etkinliklere katılımın devam edeceğini ve öğrencilere teknoloji ve diğer alanlarda daha fazla fırsat sunulacağını belirtti.

Haberler


Atina’da Dünya Türk Dili Ailesi Günü etkinliği

Bürokrasiyi azaltma hamlesi: 400 işlem sadeleştiriliyor

“29 Ocak Milli Direniş ve Toplumsal Dayanışma Günü” Gümülcine’de anılacak

Batı Trakya’da yabancılara emlak satışını sıkılaştırma gündemde

Hüseyin Zeybek: “Tarım politikaları üreticiyi çıkmaza sürüklüyor”

Yunanistan’da 2025 iklim bilançosu

Gribe yakalanan iki çocuk yoğun bakımda

Egnatia’da traktörler çekiliyor, talepler Masada

10 bin euroluk yardım programı genişletiliyor

Dedeağaç Hastanesinde damar ultrasonu hizmeti başladı

Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinin kapatılma davası görüşüldü

Yunanistan: AB, Grönland için Danimarka’ya destek vermeli