Anasayfa

18-03-2025
Gökçeler Türk Azınlık İlkokulu bir ilki başardı
İskeçe iline bağlı Gökçeler Türk Azınlık İlkokulu, ilk kez bir robotik kodlama yarışmasına katıldı. 16 Mart Pazar günü Dedeağaç’ta düzenlenen yarışmada öğrenciler, okul adına büyük bir heyecanla mücadele etti.
18 Mart 2025 Salı



İskeçe iline bağlı Gökçeler Türk Azınlık İlkokulu, ilk kez bir robotik kodlama yarışmasına katıldı. 16 Mart Pazar günü Dedeağaç’ta düzenlenen yarışmada öğrenciler, okul adına büyük bir heyecanla mücadele etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Fatiha Husko ve Encümen Başkanı Hüseyin Karaosman’ın destekleriyle gerçekleştirilen katılım, Gökçeler İlkokulu için büyük bir önem taşıyor. Öğrencilere robotik alanında yeni ufuklar açan bu deneyim, okulun, velilerin, Encümen Heyeti ile Okul Aile Birliğinin öğrencilerin farklı alanlarda faal olmasına verdiği önemin de bir göstergesi oldu.

Yarışmada görev alan öğrenciler, 17 Mart Pazartesi günü okulda düzenlenen törenle ödüllendirildi. Okul Aile Birliği Başkanı Fatiha Husko, ödüllerin, öğrencilerin emeğini ve özverisini takdir etmek amacıyla verildiğini söyledi. Robotik kodlama öğretmeni Elif Molla’nın yönetiminde yarışmaya hazırlanan öğrenciler, bu süreçte hem teknik bilgi kazandı hem de ekip çalışmasının önemini öğrendi.

Okul Aile Birliği ve Encümen Heyeti yöneticileri, bu tür etkinliklere katılımın devam edeceğini ve öğrencilere teknoloji ve diğer alanlarda daha fazla fırsat sunulacağını belirtti.

Haberler


Çipras’tan İsrail’e yaptırım ve Filistin’i tanıma çağrısı

Batı Nil virüsü vakalarındaki artış nedeniyle sivrisinek uyarısı yapıldı

Yassıköy ile Gümülcine belediye başkanları bir araya geldi

Venedik Komisyonu, Yunanistan’ın STK düzenlemelerini inceleyecek

Özgür Ferhat, LEADER ödemelerindeki gecikmeyi sordu

Akaryakıt fiyatları 2 euroya dayandı: Gıda fiyatlarında yeni artış riski

Eğitim için askerliğini tecil ettirmeyenler 12 ay yerine 9 ay askerlik yapacak

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’ten Mevlid Kandili mesajı

Habipoğlu: “Eğitim özerkliğimiz sistematik olarak ortadan kaldırılıyor”

Özgür Ferhat’tan Gümülcine Organize Sanayi Bölgesi için özel teşvik talebi

BAKEŞ’ten iki yeni kitap: Şiirden hikayeye uzanan edebiyat yolculuğu

Ölümün karşısında dahi öfkesini dizginleyemeyen zihniyet