Anasayfa

18-03-2025
Gökçeler Türk Azınlık İlkokulu bir ilki başardı
İskeçe iline bağlı Gökçeler Türk Azınlık İlkokulu, ilk kez bir robotik kodlama yarışmasına katıldı. 16 Mart Pazar günü Dedeağaç’ta düzenlenen yarışmada öğrenciler, okul adına büyük bir heyecanla mücadele etti.
18 Mart 2025 Salı



İskeçe iline bağlı Gökçeler Türk Azınlık İlkokulu, ilk kez bir robotik kodlama yarışmasına katıldı. 16 Mart Pazar günü Dedeağaç’ta düzenlenen yarışmada öğrenciler, okul adına büyük bir heyecanla mücadele etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Fatiha Husko ve Encümen Başkanı Hüseyin Karaosman’ın destekleriyle gerçekleştirilen katılım, Gökçeler İlkokulu için büyük bir önem taşıyor. Öğrencilere robotik alanında yeni ufuklar açan bu deneyim, okulun, velilerin, Encümen Heyeti ile Okul Aile Birliğinin öğrencilerin farklı alanlarda faal olmasına verdiği önemin de bir göstergesi oldu.

Yarışmada görev alan öğrenciler, 17 Mart Pazartesi günü okulda düzenlenen törenle ödüllendirildi. Okul Aile Birliği Başkanı Fatiha Husko, ödüllerin, öğrencilerin emeğini ve özverisini takdir etmek amacıyla verildiğini söyledi. Robotik kodlama öğretmeni Elif Molla’nın yönetiminde yarışmaya hazırlanan öğrenciler, bu süreçte hem teknik bilgi kazandı hem de ekip çalışmasının önemini öğrendi.

Okul Aile Birliği ve Encümen Heyeti yöneticileri, bu tür etkinliklere katılımın devam edeceğini ve öğrencilere teknoloji ve diğer alanlarda daha fazla fırsat sunulacağını belirtti.

Haberler


Türkiye Üçüncüsü Karaahmet İskeçe Müftülüğünde ağırlanarak ödüllendirildi

GTGB’de “Yaratıcı Çocuk” etkinlikleri devam ediyor

Tarkan Multaza’dan reddedilen projeler hakkında açıklama

Gümülcine Müftülüğü’nden piknik etkinliği

Rıdvan Ahmet’ten belediye yönetimine sert eleştiri

RİTKKD heyeti, uygulanmayan AİHM kararlarını Strazburg’da gündeme taşıdı

SİRİZA’dan Çipras’a işbirliği mesajı

Seçek Derneği Genel Kurula gidiyor

Balkanlar’ın ortak geleceğine İskeçe Müftülüğünden akademik katkı

İskeçe’de şimdi de Özgürlük Meydanı’nda çevre düzenlemesi başlıyor

Atatürk’ün doğduğu evde 19 Mayıs coşkusu

Kitap Okuma Kulübünden“Hayatın Tekrarı Yok” kitabı tahlili