Anasayfa

22-03-2025
Edirne Valiliği ’Büyük Selimiye İftarı’na hazırlanıyor
Edirne Valiliği, geleneksel hale gelen Balkan İftarları Programı’nın tamamlanmasının ardından şimdi Büyük Selimiye İftarı için hazırlıklarını sürdürüyor.
22 Mart 2025 Cumartesi

Edirne Valiliği, geleneksel hale gelen Balkan İftarları Programı’nın tamamlanmasının ardından şimdi Büyük Selimiye İftarı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Edirne Valisi Yunus Sezer’in öncülüğünde oluşturulan Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformunca geleneksel hale getirilen Balkan İftarları tamamlandı.

Bu programın devamı niteliğinde düzenlenen Büyük Selimiye İftarı ise 25 Mart Salı günü gerçekleştirilecek. Bu kez de Balkanlar’dan gelecek soydaşlar Edirne’de ağırlanacak.

Selimiye Camisi’nin gölgesinde gerçekleştirilecek iftara yaklaşık 7 bin kişinin katılması bekleniyor.

Davetlerin gönderilmesi süreciyle başlayan kapsamlı program için hazırlıklar devam ediyor.

FOTO: AA

Haberler


Aynoroz’da 5,3 büyüklüğünde deprem

Soydaşlar Başkonsolosluğun bayramlaşma töreninde buluştu

Panathinaikos başantrenörü Ataman ve kulüp sahibi Yannakopulos’a ceza

Ayvalık’tan Midilli Adası’na geçişlerde yoğunluk yaşanıyor

Olimpiakos, Panathinaikos AKTOR’u yenerek final serisinde 2-1 öne geçti

Özgür Ferhat’dan bayram tebriği

Hüseyin Zeybek’den bayram mesajı

Burhan Baran’dan bayram mesajı

Ahmet Kurt’dan bayram mesajı

Caner İmam’dan bayram tebriği

Erdem Hüseyin’den Kurban Bayramı mesajı

Çiğdem Asafoğlu’ndan Kurban bayramı tebriği