Anasayfa

24-03-2025
İdadiye Okul Aile Birliği ödül kazanan öğrencileri tebrik etti
Gümülcine İdadiye Türk Azınlık İlkokulu Okul Aile Birliği, Yenişehir’deki (Larisa) Robotik Yarışmasından ödülle dönen öğrencileri tebrik etti.
24 Mart 2025 Pazartesi

Gümülcine İdadiye Türk Azınlık İlkokulu Okul Aile Birliği, Yenişehir’deki (Larisa) Robotik Yarışmasından ödülle dönen öğrencileri tebrik etti.

Yenişehir’de (Larisa) 23 Mart Pazar günü düzenlenen Yunanistan geneli Robotik Kodlama Yarışması’na İdadiye Türk Azınlık İlkokulu iki takımla katılarak büyük bir başarıya imza attı. Her iki takım da özel ödüllere layık görüldü.

İdadiye Azınlık İlkokulu Okul Aile Birliği yaptığı açıklamada özel ödül kazanan öğrencilerin isimlerini duyurdu. En İyi Orijinal Fikir Çalışma Özel Ödülü kazanan 3. sınıf öğrencileri şöyle: Ata Eray Hüseyin, Batu Mustafa, Beril Hüseyin, Defne Halil ve Pelin Alioğlu.

En İyi Takım Çalışması Özel Ödülü kazanan 4. sınıf öğrencileri ise şunlar: İlgen Sadık, Nisa Süleyman, Kuzey Hüseyin ve Tuğra Alihoca. İdadiye Okul Aile Birliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Bu gururu bizlere yaşatan öğrencilerimize yürekten teşekkür ederiz. Ayrıca, bu süreçte bizlere destek olan eğitmenimiz Ali Payamlı, takım doktorumuz Reyhan Molla Mustafa ve çalıştırıcımız Refiye Bekir’e şükranlarımızı sunarız. İdadiye İlkokulu olarak öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duymaya devam ediyoruz!"

Haberler


Üç azınlık ilkokulu daha kapatılıyor!

İskeçe için hayvancılık desteği artırıldı

AP’deki 3 grup, AB’yi Gazze’deki soykırımı sona erdirmeye çağırdı

“Yunanistan’da hükümet, yüksek mahkeme başkanlarının belirlenmesinde hukukun üstünlüğünü ihlal ediyor”

Üşekdere köyündeki içme suyu sorununa çözüm

İsrail basınına göre Tel Aviv yönetimi Atina’daki büyükelçiliği personelini tahliye etti

Eyalet Başkanlığı GAT Gençlik Festivaline desteğini geri çekti

Batı Trakyalı gençler 3. Balkan Gençlik Buluşmaları Yaz Kampında Edirne’de buluştu

2025 TR-YÖS/2 sınavı takvimi açıklandı

Ortopedi Uzmanı Dr. Kenan Gagalı muayenehanesini açtı

BTAYTD, AGİT Helsinki 50+ konferansına katıldı

Burhan Baran’dan Bektaşi–Alevi yasasına tepki