Anasayfa

26-03-2025
İskeçe’nin renkli simalarından Kenan Batı vefat etti
İskeçe’nin renkli simalarından Kenan Batı vefat etti. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Kenan Batı, bu sabah (26 Mart Çarşamba) ikamet ettiği evde hayatını kaybetti. Batı, birkaç gün öncesine kadar İskeçe Devlet Hastanesinde tedavi görüyordu.
26 Mart 2025 Çarşamba

İskeçe’nin renkli simalarından Kenan Batı vefat etti. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Kenan Batı, bu sabah (26 Mart Çarşamba) ikamet ettiği evde hayatını kaybetti. Batı, birkaç gün öncesine kadar İskeçe Devlet Hastanesinde tedavi görüyordu.

İskeçe’nin azınlık mensubu ilk video club sahiplerinden biri olan ve aynı zamanda İskeçe’deki ilk Türk amatör radyoculardan biri olan Kenan Batı, soydaşlar arasında tanınan ve renkli kişiliğiyle bilinen biriydi. Amatör radyo yayını yapan ve İskeçe Türk Birliği futbol takımında da yer alan Kenan Batı 1965 doğumluydu.

Kenan Batı, bugün (26 Mart Çarşamba) İskeçe Çınar Camii’nde kılınacak ikindi namazından sonra İskeçe Aşağımahalle Mezarlığında toprağa verilecek.

Bedriye Şerif ile evli olan Kenan Batı, Tuğçe ve Tuba adında iki kız babasıydı.

Haberler


Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor