Anasayfa

10-04-2025
Rodop ilinde tatlı su balıkçılığına geçici yasak
Rodop Eyalet Başkan Yardımcılığı, balık popülasyonunun korunması ve su ekosistemlerinin sürdürülebilirliği amacıyla 15 Nisan – 30 Mayıs tarihleri arasında tatlı su balıkçılığını geçici olarak yasakladığını duyurdu.
10 Nisan 2025 Perşembe

Rodop Eyalet Başkan Yardımcılığı, balık popülasyonunun korunması ve su ekosistemlerinin sürdürülebilirliği amacıyla 15 Nisan – 30 Mayıs tarihleri arasında tatlı su balıkçılığını geçici olarak yasakladığını duyurdu.

Yayımlanan karar doğrultusunda, profesyonel ve amatör balıkçılar, bu süre zarfında nehirler, derecikler, akarsular ve diğer su oluşumlarında hiçbir yöntem ya da araçla balık ve diğer su canlılarını avlayamayacak.

Kararın, balıkların üreme döneminde korunmasına yönelik olduğu vurgulandı.

Yetkililer, yasağa uymayan kişiler hakkında para cezası, balıkçılık ruhsatının iptali, yasa dışı elde edilen ürünlerin ve av malzemelerinin el konulup imha edilmesi gibi cezai ve idari yaptırımlar uygulanacağını açıkladı.


Haberler


Kadınlardan Miraç Kandili etkinliği

Eğitim Bakanı Zaharaki’den Başkonsolos Ünal’ın okul ziyaretlerine yanıt

Yunanistan ilk Belharra fırkateynini teslim aldı

Fidan: Miçotakis – Erdoğan görüşmesi şubatta planlanıyor

Süpermarketlerde yeni zam dalgası: Artışlar yüzde 50’ye ulaşıyor

IRIS para transferlerinde günlük limit artırıldı

Gümülcine blokajında çiftçiler batı çıkışını trafiğe açtı

Muratlı’da kaybolan çiftçi ölü olarak bulundu!

Nikos Botroços: “Somut sonuç alınana kadar eylemlerimiz devam edecek”

İTB Gençlik Buluşmaları’nın konuğu Kerem Abdurahimoğlu oldu

Homburg’da Batı Trakya Türkleri kahvaltıda buluştu

Burhan Baran: “Dimetoka’ya müftü tayini azınlığın ruhunu ve iradesini yansıtmıyor”