Anasayfa

12-04-2025
Caner İmam ‘Cuma Simidi Gecesi’nde kadınlarla buluştu
Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, belediyenin katkılarıyla düzenlenen “Cuma Simidi Gecesi” etkinliğinde bölge kadınlarıyla bir araya geldi.
12 Nisan 2025 Cumartesi



Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, belediyenin katkılarıyla düzenlenen “Cuma Simidi Gecesi” etkinliğinde bölge kadınlarıyla bir araya geldi.

11 Nisan Cuma akşamı Büyük Müsellim Kültür ve Folklor Derneğinde gerçekleşen etkinlikte Başkan İmam, başta Büyük Müsellim olmak üzere Bulatköy, Çepelli ve çevre köylerden gelen kadınlarla buluştu. Samimi bir atmosferde geçen gecede kadınlarla sohbet eden İmam, onların görüş ve taleplerini dinleyerek, belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Etkinlikte Başkan Caner İmam’a eşi Nurcan Ali’nin yanı sıra organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olan Yassıköy Belediyesi Kültür, Cinsiyet Eşitliği, Sosyal Koruma ve Halk Sağlığı Alanlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Sibel Hacı Ali de eşlik etti.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği gece sonunda Başkan İmam, gösterilen misafirperverlik ve sıcak karşılamadan dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

Haberler


Demircik – Bulgaristan yolu yarın trafiğe açılıyor

Batı Trakya Türk Kadın Platformundan yoğun katılımlı “Kadınlar Gecesi”

Hastanelerde grip yoğunluğu

Avukat Orhan Mehmetoğlu’nu kaybettik

Seçek Derneğinin 2026 mali kongresi yapıldı

Miçotakis: Erdoğan ile görüşme şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”

Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”