Anasayfa

12-04-2025
Almanya’nın Selanik Başkonsolosu Mustafçova Belediyesini ziyaret etti
Almanya’nın Selanik Başkonsolosu Monica Frank, Mustafçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkonsolos Yardımcısı Mark Strohmenger ve Yunan-Alman Ticaret Odası temsilcileri de yer aldı.
12 Nisan 2025 Cumartesi

Almanya’nın Selanik Başkonsolosu Monica Frank, Mustafçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkonsolos Yardımcısı Mark Strohmenger ve Yunan-Alman Ticaret Odası temsilcileri de yer aldı.

Ziyaret sırasında Kurt, belediyenin geleceğe yönelik altyapı projeleri ve bölgenin ekonomik kalkınması amacıyla yürütülen termal su çalışmaları hakkında heyete bilgi verildi.

Ahmet Kurt ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Almanya Federal Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosu Bayan Monica Frank ve beraberindeki Başkonsolos Yardımcısı sn. Mark Strohmenger ve Yunan-Alman Ticaret Odası temsilcileri, dün Mustafçova belediyemize ziyarette bulundular. Kendilerini belediyemizde ağırlamaktan büyük onur duyduğumuzu ifade etmek isterim.

Her daim söylediğimizi ısrarla söylemeye devam edelim: temaslarımızı sadece bu milletin menfaati için kurarız. Bugün de bunu yaptık. Gelen heyetle ileriye yönelik gerçekleştireceğimiz altyapı çalışmaları ve özellikle bölgemizi ekonomi alanında kalkındırmak için termal sularla ilgili, yaptığımız çalışmalar, yeni projelerimizle alakalı kendilerine bilgi vererek, ileriye dönük bu tür projelerle alakalı ortak çalışmalarda bulunmak için görüşmelerde bulunduk. Ziyaret sonrası mevcut heyeti, Mustafçova Belediyesi sınırları dahilindeki en büyük cami olan Dolaphan Camii hakkında bilgi verdik.
Milletime arz ederim.”


Haberler


Çiftçiler hükümetle diyaloğa “evet” dedi

Gazeteci Halil Haki son yolculuğuna uğurlandı

Pazarcıların grevi askıya alındı

Çiftçi eylemleri tırmanıyor

Varufakis’e uyuşturucu kullandığına dair açıklamaları nedeniyle soruşturma

Muratlı köyünde traktörle nehri geçmeye çalışan soydaş sulara kapıldı

Şiddetli yağışlar Kozlukebir ve Kalfa’da ulaşımı aksattı

Gazeteci Halil Haki hayatını kaybetti

Serez’de çocuk kavgası ölümle sonuçlandı

AP Milletvekili Faranduris SİRİZA’dan ihraç edildi

Çiftçi eylemlerinde memnuniyetsizlik sürüyor, gözler genel kurullara çevrildi

Yargıtay Başsavcılığından çiftçi eylemleriyle ilgili yeni talimat