23-04-2025
İstanbul’da 6,2 şiddetinde deprem
İstanbul’un Silivri ilçesinde 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 12:49’da yaşanan deprem, Marmara denizi kıyısındaki tüm bölgeler başta olmak üzere büyük bir bölgede hissedildi. Depremin Dedeağaç ve Gümülcine’de de hissedildiği ifade edildi.
İstanbul’un Silivri ilçesinde 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 12:49’da yaşanan deprem, Marmara denizi kıyısındaki tüm bölgeler başta olmak üzere büyük bir bölgede hissedildi. Depremin Dedeağaç ve Gümülcine’de de hissedildiği ifade edildi. İstanbul Silivri merkezli depremin Bulgaristan’da da hissedildiği belirtildi.
Türkiye’de AFAD, saat 12.49’da merkez üssü Silivri ilçesi olan 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Yetkililer, vatandaşları hasarlı binalara girmemeleri konusunda uyardı. Sözkonusu depremden yarım saat önce de 3,9 büyüklüğünde aynı bölgede bir başka deprem meydana geldi.