Anasayfa

28-04-2025
Duban ailesinin sünnet mevlidine yoğun katılım
Batı Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği Başkanı Mehmet Duban’ın oğlu Akay için düzenlenen sünnet mevlidi, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
28 Nisan 2025 Pazartesi

Batı Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği Başkanı Mehmet Duban’ın oğlu Akay için düzenlenen sünnet mevlidi, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

27 Nisan Pazar günü Kozlukebir Belediyesine bağlı Küçük Müsellim köyünde yapılan sünnet mevlidine Duban ailesinin yakınları, dostları ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen mevlit törenine Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal ile başkonsolosluk çalışanları, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Rodop Milletvekili Özgür Ferhat, Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu,Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, kurum ve kuruluş temsilcileri, din görevlileri, öğretmenler ile çok sayıda davetli katıldı.

Encümenler Birliği Başkanı Mehmet Duban, özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ederek, "Bugün Küçük Müsellim köyünde oğlumuz Akay için düzenlenen sünnet mevlidine uzaktan ve yakından katılarak bizleri onurlandıran tüm eş, dost, akraba ve misafirlerimize şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.


Haberler


Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor