Anasayfa

03-05-2025
Selanik’in merkezinde patlama: 38 yaşındaki kadın hayatını kaybetti
Selanik’te bir banka şubesinin önünde bu sabah (3 Mayıs Cumartesi) erken saatlerde meydana gelen patlamada, 38 yaşında bir kadın hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürerken, ölen kadının daha önce organize suçlar, banka soygunları ve silahlı eylemler nedeniyle polis kayıtlarına geçmiş biri olduğu ortaya çıktı.
3 Mayıs 2025 Cumartesi

Selanik’te bir banka şubesinin önünde bu sabah (3 Mayıs Cumartesi) erken saatlerde meydana gelen patlamada, 38 yaşında bir kadın hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürerken, ölen kadının daha önce organize suçlar, banka soygunları ve silahlı eylemler nedeniyle polis kayıtlarına geçmiş biri olduğu ortaya çıktı.

Patlama, saat 05.33’te Platonos ve Agios Dimitriu caddelerinin kesişiminde bulunan bir banka şubesinin önünde gerçekleşti. Olayda çevredeki dükkan ve apartmanlarda maddi hasar oluştu, birçok cam kırıldı, park halindeki araçlar zarar gördü. Patlama anında ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, patlayıcı düzeneği olay yerine yerleştiren kişinin ölen kadın olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Kadının düzenek çalışmayınca tekrar olay yerine döndüğü ve o sırada patlamanın gerçekleştiği değerlendiriliyor. Olay yerinden toplanan deliller kriminal laboratuvarda inceleniyor.

Emniyet Sözcüsü Konstantina Dimoglidu’nun verdiği bilgilere göre hayatını kaybeden kadın, daha önce banka soygununda kullanılan bir kalaşnikofu saklamaktan, suçluyu himaye etmekten, hırsızlık ve uyuşturucu gibi suçlardan yargılanmış ve cezaevinde bulunmuş.

Ayrıca, 2024 yılında bir temyiz mahkemesi başkanına gönderilen bombalı paketin faili olmakla suçlanan ve halen cezaevinde bulunan anarşist eğilimli bir banka soyguncusuyla bağlantısı olduğu değerlendiriliyor. Güvenlik birimleri, olayda başka kişilerin de yer alıp almadığını araştırıyor.

Haberler


Batı Trakya Türk Azınlık Heyeti Ankara’da temaslarda bulundu

Gümülcine İdadiye Türk Azınlık İlkokulunda öğrenci şenliği

Reha Muhtar hayatını kaybetti

Hüseyin Zeybek: “Bağımsız milletvekili olarak İskeçe halkının çıkarlarını savunmaya devam edeceğim”

Efi Ahçioglu milletvekilliğinden istifa etti

16. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası için kayıtlar başladı

Rodop Eyalet Biriminden çocuklara özel yaz şenliği

Burhan Baran’dan hayvancılık kriziyle ilgili soru önergesi

Topsidis: “Nüfus olmadan kalkınma da olmaz”

İskeçe Azınlık Ortaokuluna kayıtlar 10 Haziran’da başlıyor

Kır Koşusu 36. yılında

Her iki kişiden biri bu yaz tatil yapmıyor