Anasayfa

03-10-2016
İskeçe eski milletvekili Salturos YDP'ye geçiyor...
PASOK Partisi eski İskeçe milletvekili Dimitris Salturos, Yeni Demokrasi Partisi Başkanı Kiriakos Miçotakis'in teklifini kabul ettiğini ve bundan sonra YDP'yle birlikte hareket edeceğini açıkladı.
3 Ekim 2016 Pazartesi

Eski milletvekili Salturos basına yaptığı açıklamada Mart ayında YDP lidesi Kiriakos Miçotakis'in görüşme teklifini kabul ettiğini belirterek, yapılan görüşmede Yeni Demokrasi Partisi Başkanı Miçotakis'le görüşlerinin örtüştüğünü söyledi. Eski milletvekili Salturos, Miçotakis'in YDP'nin siyasi yelpazenin merkezine doğru yaptığı açılımı memnuniyetle karşıladığını ifade etti. YDP ve başkanı Kiriakos Miçotakis'in görüşleriyle hemfikir olduğunu kaydeden Salturos, "SİRİZA - ANEL koalisyonunun 20 aylık kötü yönetiminin ülkeye verdiği zarardan kurtarmak için sayın Miçotakis'le birlikte hareket ediyor ve bunun için seferber oluyorum. Kendisiyle diyalog halindeyim. YDP'nin ülkemiz için en iyi çözüm olduğunu anlatabilmek için sayın Miçotakis'le çalışmaya hazırım" diye konuştu.

Dimitris Salturos, önümüzdeki seçimlerde YDP'den aday olması konusunda bir kararın alınıp alınmadığıyla ilgili soruya net bir yanıt vermedi. Salturos, milletvekili seçildiği PASOK Partisi yönetimi hakkında da eleştirilerde bulundu. PASOK'ta ciddi ve kararlı bir başkanın olmadığını dile getiren Salturos, PASOK yönetiminin bugüne kadar kendisiyle diyaloğa dahi girmediğini söyledi.

Haberler


Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis Libya’ya gidiyor

Topsidis Rodop ilindeki çalışmaları anlattı

Ülke genelinde peş peşe orman yangınları!

Rodop ilinde yüksek yangın riski!

Yassıköy Belediyesinin 2024 Faaliyet Raporunu açıklandı

SİRİZA’nın yeni Merkez Komitesi üyeleri belli oldu

Zeybek ve Hacıgene arasında “azınlık okulu” tartışması

Habipoğlu: “AİHM kararı görmezden geliniyor”