Anasayfa

14-05-2025
İlayda Ünal, Kırköy Derneği Ova Kadınlar Kolu yönetimini ağırladı
Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal’ın eşi İlayda Ünal, 13 Mayıs Salı günü İskeçe’de faaliyet gösteren Kırköy Kültür, Eğitim ve Spor Derneği Ova Kadınlar Kolu yönetimini başkonsolosluk konutunda misafir etti.
14 Mayıs 2025 Çarşamba

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal’ın eşi İlayda Ünal, 13 Mayıs Salı günü İskeçe’de faaliyet gösteren Kırköy Kültür, Eğitim ve Spor Derneği Ova Kadınlar Kolu yönetimini başkonsolosluk konutunda ağırladı.

Ziyaretle ilgili olarak Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “İskeçe Kırköy Kültür, Eğitim ve Spor Derneği Ova Kadınlar Kolu yönetimini Başkonsolosluğumuz konutunda ağırladık. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.


Haberler


“Dostlar alışverişte görsün” ziyareti

Gümülcine’nin Yunanistan’a ilhakının 105. yılı kutlandı

Zeybek: ‘Yüksek enerji tüketen tarım tesisleri destek kapsamına alınmalı’

İlayda Ünal, Kırköy Derneği Ova Kadınlar Kolu yönetimini ağırladı

Miçotakis: “Silahlı Kuvvetlerde şimdiye kadarki en büyük reform hayata geçiyor”

Sürücü belgesi başvuruları dijital olarak yapılabilecek

İskeçeli 67 gönüllü kan bağışçısı Atina’daki törenle onurlandırıldı

Dendias: ‘Trakya’nın stratejik önemi Yunanistan ve AB’nin güvenliğini sağlıyor’

Milletvekilinin oturduğu apartmanın girişinde patlama

Yerapetritis, NATO bakanlar toplantısı için Antalya’da

Yunan basınından Erdoğan’a övgü

Yunanistan’a eleştiri: İnsan hakları ve adalet ilkeleri zayıflıyor