Anasayfa

17-05-2025
Soğuksu Plajı’na ‘Mavi Bayrak’
Maronya-Şapçı Belediyesi sınırları içerisindeki Soğuksu (Krioneri) Plajı, dünyanın en saygın çevre ödüllerinden biri olan “Mavi Bayrak” ile ödüllendirildi. Böylece belediye tarihinde ilk kez bir plaj bu uluslararası unvanı kazanmış oldu.
17 Mayıs 2025 Cumartesi

Maronya-Şapçı Belediyesi sınırları içerisindeki Soğuksu (Krioneri) Plajı, dünyanın en saygın çevre ödüllerinden biri olan “Mavi Bayrak” ile ödüllendirildi. Böylece belediye tarihinde ilk kez bir plaj bu uluslararası unvanı kazanmış oldu.

Resmi açıklama, dün (16 Mayıs Cuma) Yunanistan’daki “Mavi Bayrak” programının ulusal koordinatörü olan Yunan Doğayı Koruma Derneği tarafından yapıldı. Plaj, su kalitesi, çevre yönetimi, güvenlik ve ziyaretçi hizmetleri gibi 30’dan fazla kriteri karşılayarak listeye girdi.

Maronya-Şapçı Belediyesi, bu başarıyı uzun vadeli bir stratejinin ve yerel kalkınma vizyonunun doğal sonucu olarak değerlendirdi. Belediye yetkilileri, bu ödülün sadece bir çevre başarısı değil, aynı zamanda bölgenin turizm potansiyelini artırmaya yönelik planlı çalışmaların bir sonucu olduğunu belirtti.

Haberler


Batı Trakyalı 17 Türk azınlık temsilcisi mahkemeye sevk edildi

AB çocuklar için yaş doğrulama uygulamasını hayata geçiriyor

OPEKEPE skandalı meclis gündeminde: SİRİZA ve Yeni Sol’dan soruşturma komisyonu talebi

Hüseyin Zeybek: “OPEKEPE skandalıyla milyonlarca euro kayboldu hükümet sessiz”

15 Temmuz şehitleri, Türkiye’nin Atina Büyükelçiliğinde anıldı

DEB Partisinden “Bir Lider, Bir Dava” video serisi

15 Temmuz şehitleri Gümülcine Başkonsolosluğunda anıldı

TİKA’da devir teslim töreni

Merhum Müftü Mete kabri başında anıldı

2025 Alantepe Yağlı Güreşleri’nin ağası Ahmet Akraba oldu

Yunanistan’dan Türk azınlığı dini açıdan bölme girişimi!

Batı Trakyalı Ceyda Belük ODTÜ’de okul birincisi oldu