Anasayfa

05-10-2016
ABTTF Başkanlık Kurulu yaz tatilinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) 19. Dönem Başkanlık Kurulu, 5. olağan toplantısını 1 Ekim 2016 tarihinde Almanya'nın Witten şehrindeki Genel Merkez'de gerçekleştirdi.
5 Ekim 2016 Çarşamba

Yaz tatilinin ardından ilk toplantısını yapan ABTTF Başkanlık Kurulu, Mayıs 2016'dan sonra gerçekleştirilen ve 2016 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmesi öngörülen girişim ve faaliyetleri görüşerek karara bağladı.

ABTTF, FUEN TÜRK AZINLIKLARI/TOPLULUKLARI ÇALIŞMA GRUBU'NUN ÜÇÜNCÜ YILLIK TOPLANTISINA KATILIYOR

2016 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmesi öngörülen uluslararası girişimler kapsamında ABTTF, Avrupa Halkları Federal Birliği (FUEN) çatısı altında 2013 yılında kurulan Türk Azınlıkları/Toplulukları Çalışma Grubu'nun (TAG) 14-17 Kasım 2016 tarihlerinde Almanya'nın başkenti Berlin'de yapacağı üçüncü yıllık toplantısına Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) ile birlikte Batı Trakya Türk Azınlığı'nı temsilen iştirak edecek.

Toplantıda ayrıca, ABTTF üyesi bir derneğin ev sahipliğinde 2017 yılında düzenlenmesi öngörülen geleneksel Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası'nın içeriği ve organizasyonuna ilişkin ayrıntılar da görüşüldü.

Haberler


Gümülcine’de Poşpoş Çayı’nda kaybolan sürücü aranıyor

GSEE Başkanı’nın banka hesapları zimmet şüphesiyle donduruldu

Rahmi Ali’den yeni kitap

DMT Eyaletinde müzelere dijital dönüşüm: 1,3 milyon euroluk proje onaylandı

Erdoğan – Miçotakis görüşmesi 11 Şubat’ta Ankara’da

İTB Başkanı Abdurahimoğlu GAT Selanik bürosunda öğrencilerle buluştu

Dendias: “Türkiye’yi dışlamak istemiyoruz ancak bunun şartı uluslararası deniz hukuku”

’Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği Gümülcine ile devam ediyor

Şiddetli yağış ve fırtına ülke genelinde etkisini gösterdi

İskeçe’de sağanak yağmur sorunlara neden oldu: Yollar kapandı, evleri su bastı

Samaras: ’Türkiye ile dostluktan söz etmemiz ne kadar mantıklı?’

Kozlukebir Belediyesine sözleşmeli personel alındı