Anasayfa

05-10-2016
Hüseyin Hüskoğlu Ilıca köyünde son yolculuğuna uğurlandı
İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu'nun ve aynı zamanda Ilıca eski nahiye müdürü Hasan Nazır’ın da kayınpederi olan Hüseyin Hüskoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
5 Ekim 2016 Çarşamba



Hüseyin Hüskoğlu, 3 Ekim Pazartesi günü öğle saatlerinde geçirdiği ani kalp krizi sonucunda 82 yaşında hayatını kaybetti. İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu'nun kayınpederi Hüseyin Hüskoğlu, doğup büyüdüğü ve vefat ettiği köyü Ilıca'da 4 Ekim Salı günü ikindi namazından sonra düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Hüskoğlu’nun cenaze törenine yakın akrabaları ve köylülerin yanı sıra, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı ve Muavin Konsoloslar, İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza, Mustafçova Belediyesi muhalefet liste başkanları eski Belediye Başkanı Mustafa Cukal, yine muhalefet liste başkanlarından Rıdvan Delihüseyin, belediye meclis üyeleri ve civar köylerden soydaşlar katıldı.


Haberler


Yunanistan yeni hava savunma sistemleri alıyor

Sıcaklarda kalbinize dikkat!

Bursa’da Batı Trakyalılardan geleneksel aşure buluşması

YTB Başkanı Turus’tan Batı Trakya’daki azınlık eğitimine ilişkin açıklama

Kosmidu’dan dikkat çeken açıklama: Türkiye Dışişleri’ne yanıt verdi, azınlığın temel itirazlarına değinmedi

Bakanlıktan aşırı sıcakta açık alanda çalışılmaması uyarısı

Hacıgene’den İskeçe Eski Şehir’de kaçak kazı iddialarıyla ilgili acil müdahale çağrısı

Gümülcine’de ebru sanatı atölyesi düzenlendi

Fuat Oktay’dan Batı Trakya Türk Azınlık okullarının kapatılmasına tepki

Milletvekili Hüseyin Zeybek, kapatılan okullar sorununu Eğitim Bakanlığına sordu

Yunanistan’da Efood ve Wolt kuryelerinden Dünya Kupası finalinde iş bırakma eylemi

17 yaş altına elektrikli scooter yasağı geliyor