Anasayfa

22-05-2025
Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren, Batı Trakyalı iş insanlarıyla buluştu
Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve Türkiye’nin Selanik Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Gülcan İren, Batı Trakyalı iş insanlarıyla bir araya geldi.
22 Mayıs 2025 Perşembe



Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve Türkiye’nin Selanik Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Gülcan İren, Batı Trakyalı iş insanlarıyla bir araya geldi. Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren, bugün (22 Mayıs Perşembe) merkezi Gümülcine’de bulunan Trakya İşadamları Derneğini ziyaret etti. Ziyarette soydaş iş insanlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Ziyaretle ilgili olarak Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu sosyal medya hesabından yapılna paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Selanik Başkonsolosluğumuz Ticaret Ataşesi Gülcan İren’le birlikte Trakya İşadamları Derneğinde oluşumun üyesi soydaşlarımızla bir araya geldik. Verimli geçen toplantı için dernek yetkililerine teşekkür ederiz.”

SELANİKTE TOPLANTI
Öte yandan, Türkiye’nin Selanik Başkonsolosluğu Ticaret Ataşeliği tarafından dün (21 Mayıs Çarşamba) Selanik’te ve Batı Trakya’daki Türk iş insanlarıyla istişaret toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Türkiye’nin Selanik Başkonsolusu Serkan Gedik ve Ticaret Ataşesi Gülcan İren’in sunum ve konuşmalarından sonra, Gümülcine’den Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ile Türkiye’nin Atina Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Hamid Tatcı toplantıya çevrim içi olarak katıldı.

Ünal ve Tatcı, Batı Trakya Türk Azınlığı ve Yunanistan’daki Türklerin iktisadi ve ticari yaşamına dair bilgiler verdi.

Haberler


Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti

Paşevik’te Miraç Kandili programı yoğun katılımla gerçekleşti

Kadınlardan Miraç Kandili etkinliği

Eğitim Bakanı Zaharaki’den Başkonsolos Ünal’ın okul ziyaretlerine yanıt

Yunanistan ilk Belharra fırkateynini teslim aldı

Fidan: Miçotakis – Erdoğan görüşmesi şubatta planlanıyor

Süpermarketlerde yeni zam dalgası: Artışlar yüzde 50’ye ulaşıyor