Anasayfa

22-05-2025
Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren, Batı Trakyalı iş insanlarıyla buluştu
Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve Türkiye’nin Selanik Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Gülcan İren, Batı Trakyalı iş insanlarıyla bir araya geldi.
22 Mayıs 2025 Perşembe



Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve Türkiye’nin Selanik Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Gülcan İren, Batı Trakyalı iş insanlarıyla bir araya geldi. Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren, bugün (22 Mayıs Perşembe) merkezi Gümülcine’de bulunan Trakya İşadamları Derneğini ziyaret etti. Ziyarette soydaş iş insanlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Ziyaretle ilgili olarak Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu sosyal medya hesabından yapılna paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Selanik Başkonsolosluğumuz Ticaret Ataşesi Gülcan İren’le birlikte Trakya İşadamları Derneğinde oluşumun üyesi soydaşlarımızla bir araya geldik. Verimli geçen toplantı için dernek yetkililerine teşekkür ederiz.”

SELANİKTE TOPLANTI
Öte yandan, Türkiye’nin Selanik Başkonsolosluğu Ticaret Ataşeliği tarafından dün (21 Mayıs Çarşamba) Selanik’te ve Batı Trakya’daki Türk iş insanlarıyla istişaret toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Türkiye’nin Selanik Başkonsolusu Serkan Gedik ve Ticaret Ataşesi Gülcan İren’in sunum ve konuşmalarından sonra, Gümülcine’den Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ile Türkiye’nin Atina Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Hamid Tatcı toplantıya çevrim içi olarak katıldı.

Ünal ve Tatcı, Batı Trakya Türk Azınlığı ve Yunanistan’daki Türklerin iktisadi ve ticari yaşamına dair bilgiler verdi.

Haberler


Çınar Camii davasında 12 saati aşan maraton duruşma

Maronya – Taşlık sahil yolu projesinde inceleme: Tamamlanma süresi uzayabilir

Çınar Camii davasında kritik gün

Erdoğan–Vartholomeos görüşmesinde Heybeliada Ruhban Okulu için ’yeşil ışık’ iddiası

Caner İmam’dan İlhan Ahmet’e yanıt: ’Spor projesi başvurusu yapıldı’

PosoKanei uygulaması hizmete girdi: Vatandaşlar market fiyatlarını karşılaştırabilecek

BTAYTD’den Eyalet Başkanı Topsidis’e nezaket ziyareti

Tine ve Kırlangıç adalarında su sıkıntısı için olağanüstü hal ilan edildi  

Zeybek’ten Tarım Bakanlığın yanıtına tepki

Çörekköy Sınır Kapısı için 15 milyon euroluk modernizasyon projesi

İskeçe’de suya zam kararı meclisten geçti

İskeçe Çınar Camii davası 18 Haziran Perşembe günü