Anasayfa

26-05-2025
İdadiye Türk Azınlık İlkokulunda öğrenci şenliğine yoğun katılım
Gümülcine İdadiye Türk Azınlık İlkokulu, 24 Mayıs Cumartesi günü okul bahçesinde renkli bir öğrenci şenliği düzenledi. Okul Aile Birliği tarafından organize edilen etkinlik, öğrenciler, veliler ve bölge halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.
26 Mayıs 2025 Pazartesi



Gümülcine İdadiye Türk Azınlık İlkokulu, 24 Mayıs Cumartesi günü okul bahçesinde renkli bir öğrenci şenliği düzenledi. Okul Aile Birliği tarafından organize edilen etkinlik, öğrenciler, veliler ve bölge halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Gün boyunca düzenlenen oyunlar, yarışmalar ve çeşitli aktivitelerle öğrenciler keyifli anlar yaşarken, velilerin kurduğu stantlarda ekmek arası köfte başta olmak üzere çeşitli lezzetler satışa sunuldu. Etkinlik, hem çocuklar hem de aileler için eğlenceli bir sosyal buluşma ortamı sundu.

Şenliğe katılanlar arasında Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal, Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Rodop Milletvekili Özgür Ferhat, Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis, belediye meclis üyeleri, Doğu Makedonya - Trakya (DMT) Eyalet Başkan Yardımcısı Rıdvan Molla İsa, Azınlık Okulları Encümenler Birliği Derneği Başkanı Mehmet Duban, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Aydın Ahmet ve Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan yer aldı.

Haberler


Atina’nın Deniz Mekansal Planlaması’na Mısır tepki gösterdi

Turistik adalarda sağlık personeli eksikliği yaşanıyor

İsraillilerin Batı Şeria’da Rum Ortodoks Kilisesi mülküne yönelik ihlali Atina’yı rahatsız etti

DEB Partisinden İmaret’teki acı olayla ilgili açıklama

Sarancına ile Gerdeme arasında yangın

ABTTF’den kapatılan Türk Azınlık okulları kararına tepki

Üç azınlık okulunun daha kapatılmasına BTTÖB’den tepki

Rodop Tabipler Odasından İmaret’te yaşanan olayla ilgili müdahale çağrısı

Yerapetritis, Mısırlı mevkidaşı Abdulati ile Atina’da görüştü

Mora Yarımadası’nda şarbon alarmı

Üç azınlık ilkokulu daha kapatılıyor!

İskeçe için hayvancılık desteği artırıldı