Anasayfa

27-05-2025
Azınlık İlkokulları Arası Satranç Turnuvası
“Azınlık İlkokulları Arası Satranç Turnuvası” başlıyor. Turnuva, Gümülcine İdadiye Türk Azınlık İlkokulu Okul Aile Birliği ve Encümen Heyeti tarafından organize ediliyor.
27 Mayıs 2025 Salı



“Azınlık İlkokulları Arası Satranç Turnuvası” başlıyor. Turnuva, Gümülcine İdadiye Türk Azınlık İlkokulu Okul Aile Birliği ve Encümen Heyeti tarafından organize ediliyor.

Satranç turnuvasına azınlık ilkokullarındaki tüm öğrencilerin katılabileceği ifade edildi. “Her Piyon Bir Vezir Adayıdır” sloganıyla yapılan satranç turnuvası 31 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek ve saat 10.00’da İdadiye Azınlık İlkokulunda başlayacak.

İdadiye İlkokulu Okul Aile Birliği ve Encümen Heyetinden yapılan açıklamada, “Çocuklarınızın satranç bilgi seviyesi ne düzeyde olursa olsun, katılımlarını destekliyor, teşvik ediyor ve okulumuza bekliyoruz.” denildi.

Turnuvaya katılmak isteyen öğrencilerin, kendi encümen heyetlerine veya İdadiye Azınlık İlkokulu Okul Aile Birliğine (6938003311 nolu telefondan) başvurulabileceği belirtildi. Satranç turnuvasına katılımın ücretsiz olduğu ifade edildi.

Haberler


Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor