Anasayfa

30-05-2025
Eğitime destek projesi: ‘Kimliğini – Kültürünü Koru, Geleceğini İnşa Et’
İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği, öğrencilerin eğitim hayatına ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla “Eğitime ve Öğrencilerimize Destek Projesi”ni başlattı.
30 Mayıs 2025 Cuma



İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği, öğrencilerin eğitim hayatına ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla “Eğitime ve Öğrencilerimize Destek Projesi”ni başlattı.

29 Mayıs Perşembe tarihinde yapılan açıklamada, projenin ana hedefinin okulda eğitim gören öğrencilerin akademik başarılarını desteklemek, sosyal, kültürel, sportif etkinliklere katılımlarını sağlamak, okulla bağlarını güçlendirmek, aynı zamanda velilere yönelik bazı çalışmaları hayata geçirmek olduğu belirtildi.

“Kimliğini – Kültürünü Koru, Geleceğini İnşa Et” sloganıyla yola çıkan proje kapsamında, İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Spor Sitesi’nde yaz tatili süresince spor faaliyetleri düzenlenecek. Yeni eğitim yılı boyunca ise öğrencilere ve velilere yönelik birçok etkinlik hayata geçirilecek.

Öne çıkan faaliyetler şu şekilde sıralandı:

• Öğrencilere yönelik sosyal, eğitsel ve eğlence içerikli faaliyetler.

• Ortaokul birinci sınıfa kayıt yaptıracak her öğrenciye sürpriz hediye.

• Tüm öğrencilere tişört ve eşofman hediye.

• Tüm öğrencilere 10 euroluk kırtasiye yardımı.

• Öğrencilere yönelik geziler.

• Yaz tatili boyunca spor faaliyetleri.

• Robotik ve satranç dersleri.

• Öğrenci ve velilere yönelik psikolojik ve eğitim danışmanlığı.

• Ortaokul birinci sınıf öğrenci velileriyle tanışma ve bilgilendirme toplantıları, ailelerle buluşmalar.

Haberler


Atina’nın Deniz Mekansal Planlaması’na Mısır tepki gösterdi

Turistik adalarda sağlık personeli eksikliği yaşanıyor

İsraillilerin Batı Şeria’da Rum Ortodoks Kilisesi mülküne yönelik ihlali Atina’yı rahatsız etti

DEB Partisinden İmaret’teki acı olayla ilgili açıklama

Sarancına ile Gerdeme arasında yangın

ABTTF’den kapatılan Türk Azınlık okulları kararına tepki

Üç azınlık okulunun daha kapatılmasına BTTÖB’den tepki

Rodop Tabipler Odasından İmaret’te yaşanan olayla ilgili müdahale çağrısı

Yerapetritis, Mısırlı mevkidaşı Abdulati ile Atina’da görüştü

Mora Yarımadası’nda şarbon alarmı

Üç azınlık ilkokulu daha kapatılıyor!

İskeçe için hayvancılık desteği artırıldı