Anasayfa

11-10-2016
1,1 milyar euroluk kredi serbest bırakıldı
Euro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı Jeroen Dijsselbloem, "Yunanistan için 1,1 milyar Euro kredi dilimi serbest bırakıldı. İlerleme sağlanması halinde Ekim sonunda 1,7 milyar Euro daha serbest bırakılabilir." dedi.
11 Ekim 2016 Salı

Euro kullanan 19 AB üyesi ülkenin maliye bakanları Lüksemburg'da yapılan Euro Grubu toplantısında bir araya geldi.

Dijsselbloem, düzenlediği basın toplantısında, gündemlerinde, Yunanistan, büyüme, istihdam ve üye ülkelerin bütçe taslakları konularının olduğunu söyledi.

Yunan yetkililerinin özellikle emeklilik, enerji sektörü, bankacılık, gelir idaresi ve özelleştirme reformları konusunda aldığı ilave tedbirlerin toplantıda övüldüğünü belirten Dijsselbloem, "Yunanistan için 1,1 milyar Euro kredi dilimi serbest bırakıldı. İlerleme sağlanması halinde Ekim sonunda 1,7 milyar Euro daha serbest bırakılabilir" diye konuştu.


Haberler


Hacıgene’den Koroner Ünite konusunda hastane yönetimine soru

KKE Rodop Bölge Komitesi: Çiftçilere yönelik kovuşturmalar geri çekilsin

Bulatköy’de 24. Kiraz Festivali başlıyor

BTAYTD yönetiminden Gümülcine Belediye Başkanına ziyaret

Interview anketi: Yeni Demokrasi liderliğini koruyor, Çipras ve PASOK ikinci sıra için yarışıyor

Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinin istinaftan başvurusu red edildi

DEB Partisi EFA genel kuruluna katıldı

Süpermarket fiyatlarını anlık karşılaştıracak “posokanei” uygulaması geliyor

Kırköy kadınları Karasu Nehri’nde “Aile Okumaları” programında buluştu

Topsidis, Kırcaali Valisi Nikolov ile görüştü

Kabine değişikliği: Ulaştırma Bakanlığına Koçiras, Marinakis görevinde kalıyor

Milletvekili Baran’dan hükümete ’Genç Göçü’ uyarısı