Anasayfa

17-06-2025
İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi öğrencilerine yaz tatilinde spor ve kültür etkinlikleri
İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti ile Okul Aile Birliği, “Kimliğini - Kültürünü Koru, Geleceğini İnşa Et” sloganıyla başlattıkları proje kapsamında, okuldaki tüm öğrenciler için yaz tatinde ücretsiz spor ve kültürel etkinlikler düzenlenecek.
17 Haziran 2025 Salı

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti ile Okul Aile Birliği, “Kimliğini - Kültürünü Koru, Geleceğini İnşa Et” sloganıyla başlattıkları proje kapsamında, okuldaki tüm öğrenciler için yaz tatinde ücretsiz spor ve kültürel etkinlikler düzenlenecek.

Etkinlikler, yaz boyunca İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Spor Sitesi’nde gerçekleştirilecek. Öğrenciler; robotik, satranç, futbol, basketbol ve voleybol (kız-erkek takımları) derslerine katılabilecek.

BAŞVURULAR 16 – 30 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA
Spor ve kültürel etkinliklere katılmak isteyen öğrenciler, 16 Haziran’dan itibaren başvurularını yapabilecek. Tüm faaliyetler ücretsiz olup, başvuruya açık. Başvurular 30 Haziran’a kadar devam edecek.

VERİLECEK DERSLER ŞÖYLE:
• Robotik
• Satranç
• Futbol
• Voleybol (Kız ve Erkek Takımları)
• Basketbol

BAŞVURULAR İÇİN İLETİŞİM ADRESİ VE TELEFON NUMARALARI
İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği Üyeleri aracılığıyla yapılabilir.
Telefon: 25410 28492, +30 698 796 1625, +30 697 765 7108, +30 697 532 8918
E-posta: encumeniaol@gmail.com | silgon1965oab@gmail.com


Haberler


Milletvekili Özgür Ferhat’tan Gümülcine Belediyesine ziyaret

Sevilen esnaf Bahadır Cemiloğlu son yolculuğuna uğurlandı

Milletvekili Özgür Ferhat’ın girişimiyle itfaiyedeki personel açığı meclis gündemine taşındı

Miçotakis’ten Orta Doğu için telekonferans, Dışişlerinden acil hatlar

Memkova cinayetinde şüpheli gözaltında

Venizelos’tan hukukun üstünlüğü uyarısı

İskeçe’nin Memkova köyünde şok yaratan cinayet

ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları Atina’da protesto edildi

Talihsiz kazada Şükrü Davut yaşamını yitirdi

Muhalefetten ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına tepki

Ketenlik’te bin kişilik toplu iftar

Tempi trajedisinin üçüncü yıl dönümünde Sintagma Meydanı doldu