Anasayfa

24-06-2025
Gümülcine Belediyesinde görev değişikliği: Başkan yardımcısı görevden alındı
Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis, Belediye Başkan Yardımcısı Kleopatra Stoyannidu’yu görevden aldı. Karar, resmi karar portalı “Diavgia”da yayımlandı.
24 Haziran 2025 Salı

Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis, Belediye Başkan Yardımcısı Kleopatra Stoyannidu’yu görevden aldı. Karar, resmi karar portalı “Diavgia”da yayımlandı.

Stoyannidu’nun, “Sosyal Dayanışma, Toplumsal Eşitlik Politikaları ile Ayrımcılık ve Cinsiyete Dayalı Şiddetle Mücadele” konularından sorumlu başkan yardımcılığı görevi sona erdi. Garanis, 2 Ocak 2024 tarihli başkan yardımcılarının atanmasına ilişkin kararın ilgili maddesini iptal etti.

Kleopatra Stoyannidu’dan alınan görev ve yetkiler, yeni bir atama yapılana kadar Belediye Başkanı Garanis’in sorumluluğunda kalacak.

Stoyannidu’nun görevden alınmasına, son belediye meclisi toplantısında Gümülcine Belediyesinin Su ve Kanalizasyon İdaresi (DEYAK) ile ilgili fiyat politikasına karşı çıkarak belediye yönetimiyle açıkça ters düşmesi neden oldu. Belediye Başkanı Garanis, Stoyannidu’nun sosyal politikalardan sorumlu bir başkan yardımcısı olarak sosyal tarifeye dair hiçbir görüş belirtmemesini eleştirerek bu nedenle görevden alındığını açıkladı.

Haberler


Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor