Anasayfa

24-06-2025
Gümülcine Belediyesinde görev değişikliği: Başkan yardımcısı görevden alındı
Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis, Belediye Başkan Yardımcısı Kleopatra Stoyannidu’yu görevden aldı. Karar, resmi karar portalı “Diavgia”da yayımlandı.
24 Haziran 2025 Salı

Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis, Belediye Başkan Yardımcısı Kleopatra Stoyannidu’yu görevden aldı. Karar, resmi karar portalı “Diavgia”da yayımlandı.

Stoyannidu’nun, “Sosyal Dayanışma, Toplumsal Eşitlik Politikaları ile Ayrımcılık ve Cinsiyete Dayalı Şiddetle Mücadele” konularından sorumlu başkan yardımcılığı görevi sona erdi. Garanis, 2 Ocak 2024 tarihli başkan yardımcılarının atanmasına ilişkin kararın ilgili maddesini iptal etti.

Kleopatra Stoyannidu’dan alınan görev ve yetkiler, yeni bir atama yapılana kadar Belediye Başkanı Garanis’in sorumluluğunda kalacak.

Stoyannidu’nun görevden alınmasına, son belediye meclisi toplantısında Gümülcine Belediyesinin Su ve Kanalizasyon İdaresi (DEYAK) ile ilgili fiyat politikasına karşı çıkarak belediye yönetimiyle açıkça ters düşmesi neden oldu. Belediye Başkanı Garanis, Stoyannidu’nun sosyal politikalardan sorumlu bir başkan yardımcısı olarak sosyal tarifeye dair hiçbir görüş belirtmemesini eleştirerek bu nedenle görevden alındığını açıkladı.

Haberler


Özgür Ferhat’tan zeytin üreticilerinin devlet yardımı için soru önergesi

DEB Partisi Avrupa Parlamentosunda temaslarda bulundu

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulundan okul kapatmalarına tepki

Kimliğiyle Büyüyen Çocuk, Geleceğini Aydınlatır

Yeni Sol Partisinden hayvancılık krizine sert tepki

Danışma Kurulu Başkanı Trampa: “Azınlığımızı bölmeye çalışıyorlar”

Habipoğlu: “Yunanistan’ın böl-parçala-yönet senaryosu başarısız olacak”

Yeni göç yasa tasarısı protesto edildi

1960’tan bu yana en sıcak 3’üncü yaz mevsimi

Rodoplu vefatının yıl dönümünde kabri başında anıldı

Türkiye’nin Rodos Başkonsolosu Kırcalıali görevini tamamladı

Yeni kimlik kartlarında doğum yeri sorunu meclise taşındı