Anasayfa

28-07-2025
Rafadan Tayfa Batı Trakya’da çocuklarla buluşuyor
Sevilen animasyon karakterleri Rafadan Tayfa, 2 Ağustos Cumartesi günü Gümülcine ve Mehrikoz’da küçük izleyicilerle buluşacak.
28 Temmuz 2025 Pazartesi

Gümülcine ve Mehrikoz’da çocuklar için keyifli bir etkinlik düzenleniyor. Sevilen animasyon karakterleri Rafadan Tayfa, 2 Ağustos Cumartesi günü eski REX sinema salonunda küçük izleyicilerle buluşacak. Rafadan Tayfa aynı gün SEÇEK etkinliklerinde de çocuklarla bir araya gelecek.

Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) tarafından organize edilen etkinlik saat 13.00’te başlayacak. Gösterimin ücretsiz olduğu ve tüm çocukların davetli olduğu bildirildi.

Rafadan Tayfa, SEÇEK etkinliklerine de katılacak. 2 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’de Mehrikoz futbol sahasındaki gösteriye tüm çocukların davetli olduğu ifade edildi.

Haberler


GAT’tan “12 Ay 12 Mutluluk” projesi

Atina’da 23 Nisan Çocuk Bayramı önceden kutlandı

Diploma tartışması istifa getirdi

Filistin Devlet Başkan Yardımcısı Atina’da Miçotakis’le görüştü

Antalya Forumu’nda Trampa’dan Batı Trakya vurgusu

Batı Trakya heyeti Antalya Diplomasi Forumu’nda

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için Ankara’ya kültür ve eğitim gezisi

Mehmet Emin son yolculuğuna uğurlandı

GAT üyeleri bowling turnuvasında bir araya geldi

Napoli’de film gibi banka soygunu

Baran’dan şap hastalığı uyarısı: “Gecikmeler hayvancılığı tehdit ediyor”

Muhalefetten hükümete yolsuzluk ve dinleme eleştirisi