Anasayfa

28-07-2025
Rafadan Tayfa Batı Trakya’da çocuklarla buluşuyor
Sevilen animasyon karakterleri Rafadan Tayfa, 2 Ağustos Cumartesi günü Gümülcine ve Mehrikoz’da küçük izleyicilerle buluşacak.
28 Temmuz 2025 Pazartesi

Gümülcine ve Mehrikoz’da çocuklar için keyifli bir etkinlik düzenleniyor. Sevilen animasyon karakterleri Rafadan Tayfa, 2 Ağustos Cumartesi günü eski REX sinema salonunda küçük izleyicilerle buluşacak. Rafadan Tayfa aynı gün SEÇEK etkinliklerinde de çocuklarla bir araya gelecek.

Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) tarafından organize edilen etkinlik saat 13.00’te başlayacak. Gösterimin ücretsiz olduğu ve tüm çocukların davetli olduğu bildirildi.

Rafadan Tayfa, SEÇEK etkinliklerine de katılacak. 2 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’de Mehrikoz futbol sahasındaki gösteriye tüm çocukların davetli olduğu ifade edildi.

Haberler


Gümülcineli ressam Füsun Suka’dan kişisel sergi

Dedeağaç Metropoliti’nden “doğudan gelen misafirler” uyarısı

Pamuk üreticisi destek bekliyor

Miras Hukukunda 80 yıl sonra değişiklikler

19 AB ülkesi, SAFE programı kapsamında ulusal savunma planlarını AB Komisyonuna sundu

Meriç’teki soydaşlar Mevsimler Kurbanı’nda buluştu

Gümülcineli Mimar Neslihan Şaban’ın ekibi mimarlık yarışmasında ödül kazandı

Üretici alarm veriyor

Naim Süleymanoğlu, Asimilasyon Politikaları, Zorunlu Göç ve Bulgaristan Türkleri

Ülfet; uzlaşma ve kaynaşma kültürü

Batı Trakya Türk Azınlığının iç ve dış sınavı

Gümülcine Belediyesi ’Sürdürülebilir Hareketlilik Projesi’nin final toplantısına katıldı