Anasayfa

13-08-2025
Fenerbahçe, Kadıköy’deki muhteşem gecede üst tura yükseldi
UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme rövanşında Fenerbahçe, Kadıköy’de Feyenoord’u 5-2 mağlup ederek tur atladı.
13 Ağustos 2025 Çarşamba

UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme rövanşında Fenerbahçe, Kadıköy’de Feyenoord’u 5-2 mağlup ederek tur atladı.

Kadıköy’de tarih bir kez daha yazıldı. Sarı-lacivertli taraftarların tribünleri doldurduğu gecede Fenerbahçe, Hollanda etkibi Feyenoord’u adeta bozguna uğratarak adını bir üst tura yazdırdı.

Maça başlama düdüğüyle birlikte rakip sahaya yerleşen Fenerbahçe, presiyle Feyenoord’u adeta nefessiz bıraktı. Dakikalar ilerledikçe coşku da arttı, gol pozisyonları peş peşe geldi. Taraftarın yürekten desteği ve futbolcuların sahadaki inanmışlığı, Kadıköy’deki atmosferi bir futbol şölenine dönüştürdü.

Maçın kırılma anı, ikinci yarının ortasında geldi. Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Fred fileleri havalandırırken stat adeta yerinden oynadı. Kalan dakikalarda da üstünlüğünü koruyan sarı-lacivertliler, hem sahada hem tribünde tek yürek olup tarihi bir zaferin altına imza attı.

Bu sonuçla Fenerbahçe, Avrupa arenasında yoluna emin adımlarla devam ederken, Kadıköy’deki destansı gece uzun süre hafızalardan silinmeyecek.

Fenerbahçe’nin gollerini; Archie Brown, Jhon Duran, Fred, Youssef En-Nesyri ve Anderson Talisca attı.
Feyenoord’un iki golü ise Tsuyoshi Watanabe’den geldi.

FOTO: AA



Haberler


Kuruçay Köprüsü yaklaşık 9 yıl sonra yeniden ulaşıma açılıyor

Sigortasız araç cezalarına yapay zekâ incelemesi

Gümülcine ve İskeçe’de halk pazarlarının günü değişiyor

Kırköy’de 3. Ova Yağlı Güreş Festivali bugün düzenleniyor

Rodop ilinde yangın riski yüksek: Bazı bölgelere giriş yasaklandı

19. Ketenlik Gençlik Festivali başladı

Türkiye’den Yunanistan’ın Ege’yi kapsayan turizm planına tepki

Trakya Üniversitesi Batı Trakya’da öğrencilere tanıtıldı

Edirne heyeti Topsidis ile görüştü: Gündem turizm ve sınır kapıları

Kesriye’de "koyun-keçi çiçeği" hastalığı nedeniyle acil önlemler alındı

Batı Nil Virüsü vakaları son bir haftada 23 artarak 65’e yükseldi

Kosmidu ve “kurumsal tarafsızlık”