Anasayfa

18-08-2025
Şiddetli sağanak ve yıldırım uyarısı
Atina Ulusal Gözlemevinin (meteo.gr) tahminlerine göre bugün (18 Ağustos Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren dağlık bölgelerde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.
18 Ağustos 2025 Pazartesi

Atina Ulusal Gözlemevinin (meteo.gr) tahminlerine göre bugün (18 Ağustos Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren dağlık bölgelerde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Söz konusu bölgelerde yerel dolu yağışları ve kısa süreli kuvvetli rüzgarlar da görülebilecek.

Özellikle Güneybatı Epir, Batı Tesalya ile ülkenin orta ve batı bölgelerinde kuvvetli hava olaylarının etkili olacağı tahmin ediliyor.

Bu arada, yıldırım riskine karşı dağlık alanlarda bulunanlarla tatilde olan vatandaşların tedbirli davranması gerektiğine dikkat çekiliyor.

Çarşamba gününden itibaren kötü hava koşulları etkisini yitirerek yerini yüksek sıcaklıklara bırakacak.

Haberler


Topsidis, Brüksel’de AP milletvekilleriyle buluştu

Selanik’teki Atatürk Evinde restorasyonda sona yaklaşıldı

Hüseyin Zeybek: “İşcilerin inasanca yaşama hakkı ellerinden alınıyor”

Stamatis Sakellion’dan dikkat çeken makale: “Batı Trakya’daki kimlik meselesi artık kapanmalıdır”

Naim Süleymanoğlu’nun doğduğu ev müze olarak açılıyor

DEB Partisinde yeni yönetim belirlendi

Marketlerdeki 2 binden fazla üründe fiyatlar düştü

Taşıt vergisi için geri sayım başladı

Gümülcine’ye bağlı Yabacıklı yakınlarında kurt görüldü

İşçi ve memurlar çalışma saatleri için 24 saatlik grevde

Doğu Makedonya – Trakya ile İyon Adaları arasında stratejik iş birliği

İskeçe Azınlık Lisesi öğrenci kermesleri tamamlandı