Anasayfa

19-08-2025
Taşöz’de 30 yaşındaki turist hayatını kaybetti
Taşöz Adası’nda dün (18 Ağustos Pazartesi) öğle saatlerinde denize giren 30 yaşındaki Romanya vatandaşı bir erkek kısa süre sonra hareketsiz halde sudan çıkarıldı.
19 Ağustos 2025 Salı

Taşöz Adası’nda dün (18 Ağustos Pazartesi) öğle saatlerinde denize giren 30 yaşındaki Romanya vatandaşı bir erkek kısa süre sonra hareketsiz halde sudan çıkarıldı.

Olayı fark eden vatandaşlar ve sahilde hazır bulunan sağlık ekipleri, gence ilk müdahaleyi yaptı. Ardından olay yerine gelen EKAB (Ulusal Acil Yardım Servisi) ambulansı ile genç adam Prinos Sağlık Merkezine kaldırıldı. Romanyalı turist yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturmanın Taşöz Liman Müdürlüğü tarafından yürütüldüğü bildirildi. Gencin kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Haberler


Diploma tartışması istifa getirdi

Filistin Devlet Başkan Yardımcısı Atina’da Miçotakis’le görüştü

Antalya Forumu’nda Trampa’dan Batı Trakya vurgusu

Batı Trakya heyeti Antalya Diplomasi Forumu’nda

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için Ankara’ya kültür ve eğitim gezisi

Mehmet Emin son yolculuğuna uğurlandı

GAT üyeleri bowling turnuvasında bir araya geldi

Napoli’de film gibi banka soygunu

Baran’dan şap hastalığı uyarısı: “Gecikmeler hayvancılığı tehdit ediyor”

Muhalefetten hükümete yolsuzluk ve dinleme eleştirisi

IEA Başkanı Birol’dan uyarı: Avrupa’nın jet yakıtı 6 hafta yeter

AB Komisyonu: Yunan polisinin geri itmelerde maskeli göçmenleri kullandığı iddiaları soruşturulmalı