Anasayfa

29-08-2025
Aracından sigara izmariti atan sürücüye 937 euro ceza
Drama’da bir sürücü, seyir halindeyken aracının camından sigara izmariti attığı için 937 euro para cezasına çarptırıldı. Ceza, İtfaiye Teşkilatı’na bağlı soruşturma görevlileri tarafından uygulandı.
29 Ağustos 2025 Cuma

Drama’da bir sürücü, seyir halindeyken aracının camından sigara izmariti attığı için 937 euro para cezasına çarptırıldı. Ceza, İtfaiye Teşkilatı’na bağlı soruşturma görevlileri tarafından uygulandı.

İtfaiye yönetmeliğine göre araçtan atılan yanar sigara izmariti ciddi yangın tehlikesi oluşturduğu için 200 eurodan başlayıp 5.000 euroya kadar para cezasına neden olabiliyor. Cezai işlemi, polis dışında itfaiye yetkilileri de uygulayabiliyor.

Yetkililer, özellikle yaz aylarında bu tür davranışların büyük yangınlara yol açabileceği uyarısında bulunarak vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Haberler


Atina’da 23 Nisan Çocuk Bayramı önceden kutlandı

Diploma tartışması istifa getirdi

Filistin Devlet Başkan Yardımcısı Atina’da Miçotakis’le görüştü

Antalya Forumu’nda Trampa’dan Batı Trakya vurgusu

Batı Trakya heyeti Antalya Diplomasi Forumu’nda

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için Ankara’ya kültür ve eğitim gezisi

Mehmet Emin son yolculuğuna uğurlandı

GAT üyeleri bowling turnuvasında bir araya geldi

Napoli’de film gibi banka soygunu

Baran’dan şap hastalığı uyarısı: “Gecikmeler hayvancılığı tehdit ediyor”

Muhalefetten hükümete yolsuzluk ve dinleme eleştirisi

IEA Başkanı Birol’dan uyarı: Avrupa’nın jet yakıtı 6 hafta yeter