Anasayfa

15-09-2025
Eyalet Başkan Yardımcısı Hacı Mehmet, Gümülcine Hastanesi müdürünü ziyaret etti
Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Rıdvan Hacı Mehmet, Gümülcine Devlet Hastanesinin yeni müdürü Elena Rofaela’yı makamında ziyaret etti.
15 Eylül 2025 Pazartesi

Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Rıdvan Hacı Mehmet, Gümülcine Devlet Hastanesinin yeni müdürü Elena Rofaela’yı makamında ziyaret etti.

Görevine yeni başlayan Rofaela’ya başarı dileklerini ileten Hacı Mehmet, hastanedeki idari konular ve sağlık sektöründeki mevcut sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Hacı Mehmet, “Gümülcine Devlet Hastanesinde müdürlük görevini devralan Sayın Elena Rofale’yi ziyaret ederek, hastanemizdeki yönetimsel sorunlar ve sağlık alanındaki sıkıntıları ele aldık. Kendisine bu zorlu görevinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.



Haberler


Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti

Paşevik’te Miraç Kandili programı yoğun katılımla gerçekleşti

Kadınlardan Miraç Kandili etkinliği

Eğitim Bakanı Zaharaki’den Başkonsolos Ünal’ın okul ziyaretlerine yanıt

Yunanistan ilk Belharra fırkateynini teslim aldı

Fidan: Miçotakis – Erdoğan görüşmesi şubatta planlanıyor

Süpermarketlerde yeni zam dalgası: Artışlar yüzde 50’ye ulaşıyor