Anasayfa

19-09-2025
Spor engel tanımıyor: Kavala’da “Dostluk Rebound’u”
“Spor engel tanımaz” mesajıyla düzenlenen 3. Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası “Dostluk Rebound’u”, 15-19 Eylül tarihleri arasında Kavala’da başarıyla gerçekleştirildi. Turnuvaya Yunanistan, Almanya ve Bulgaristan’dan takımlar katıldı.
19 Eylül 2025 Cuma



“Spor engel tanımaz” mesajıyla düzenlenen 3. Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası “Dostluk Rebound’u”, 15-19 Eylül tarihleri arasında Kavala’da başarıyla gerçekleştirildi. Turnuvaya Yunanistan, Almanya ve Bulgaristan’dan takımlar katıldı.

Organizasyonu Kavala Spor Kulübü üstlendi. Turnuva, Yunanistan Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonunun (OSEKA) desteğiyle, Doğu Makedonya-Trakya Eyaletinin katkılarıyla yapıldı.

Doğu Makedonya-Trakya Eyaleti Spor ve İstihdamdan Sorumlu Danışmanı Stelios İgnatiadis, “Doğu Makedonya ve Trakya Eyaleti, erişilebilirliği ve sosyal katılımı teşvik ederek herkes için sporu destekliyor. Birlikte, kalıplaşmış düşünceleri yıkıyor ve daha adil bir toplum inşa ediyoruz.” dedi.

18 Eylül Perşembe günü oynanan finalde, Gümülcine “İrodikos” takımı nefes kesen bir mücadele sonunda birinciliği kazandı.

Haberler


Makedon Dili Merkezi’nin davası bir yıl ertelendi

İnanç Mustafaoğlu’ndan İskeçe’deki su zammına tepki

Gümülcine Müftülüğü Kur’an Kursu öğreticilerine eğitim semineri düzenledi

Lavrio ihalesine İsrailli şirket de katıldı

Miçotakis: “Savunmaya milyarlar harcadık ancak yerli sanayimiz gelişmedi”

Türkçe ders kitapları Batı Trakya’ya geldi

Dağ köyleri ve uzak adalarda istihdama devlet desteği

Eğitim Bakan Yardımcısı Papaioannu Türkçeyi “zorunlu homojenleştirme aracı” olarak tanımladı

Yunanistan’da aile içi şiddet nedeniyle 35 bin kişi gözaltına alındı

Telefon dolandırıcılığına karşı cezalar artırılacak

Pamuk üreticilerinin 31,7 euroluk desteği için belirsizlik sürüyor

Başkonsolos Aykut Ünal için veda etkinliği düzenlendi