Anasayfa

29-09-2025
Batı Trakya’da Galatasaraylılar dernek çatısı altında birleşiyor
Batı Trakya’daki Galatasaray taraftarları, resmi bir dernek çatısı altında birleşmek için ilk adımı atıyor. İskeçe, Gümülcine ve Dedeağaç’ta yaşayan taraftarların bir araya gelmesi amacıyla toplantıların düzenleneceği duyuruldu.
29 Eylül 2025 Pazartesi

Batı Trakya’daki Galatasaray taraftarları, resmi bir dernek çatısı altında birleşmek için ilk adımı atıyor. İskeçe, Gümülcine ve Dedeağaç’ta yaşayan taraftarların bir araya gelmesi amacıyla toplantıların düzenleneceği duyuruldu.

Sarı-kırmızılı taraftarların sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, uzun süredir hazırlıkları süren dernekleşme projesinde artık resmi sürecin başlatılacağı belirtildi. Açıklamada, bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verileceği ve sonraki aşamaların taraftarlarla birlikte değerlendirileceği ifade edildi.

Bu kapsamda ilk toplantı 3 Ekim Cuma günü saat 18.00’de İskeçe Türk Birliği lokalinde, ikinci toplantı ise 5 Ekim Pazar günü saat 17.00’de Gümülcine Türk Gençler Birliği lokalinde yapılacak.


Haberler


Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor

Öğrencilerden hayat pahalılığına karşı çadırlı eylem

Egnatia Otoyolu’nda ağır tonajlı araçlara geçiş yasağı