Anasayfa

29-09-2025
Batı Trakya’da Galatasaraylılar dernek çatısı altında birleşiyor
Batı Trakya’daki Galatasaray taraftarları, resmi bir dernek çatısı altında birleşmek için ilk adımı atıyor. İskeçe, Gümülcine ve Dedeağaç’ta yaşayan taraftarların bir araya gelmesi amacıyla toplantıların düzenleneceği duyuruldu.
29 Eylül 2025 Pazartesi

Batı Trakya’daki Galatasaray taraftarları, resmi bir dernek çatısı altında birleşmek için ilk adımı atıyor. İskeçe, Gümülcine ve Dedeağaç’ta yaşayan taraftarların bir araya gelmesi amacıyla toplantıların düzenleneceği duyuruldu.

Sarı-kırmızılı taraftarların sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, uzun süredir hazırlıkları süren dernekleşme projesinde artık resmi sürecin başlatılacağı belirtildi. Açıklamada, bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verileceği ve sonraki aşamaların taraftarlarla birlikte değerlendirileceği ifade edildi.

Bu kapsamda ilk toplantı 3 Ekim Cuma günü saat 18.00’de İskeçe Türk Birliği lokalinde, ikinci toplantı ise 5 Ekim Pazar günü saat 17.00’de Gümülcine Türk Gençler Birliği lokalinde yapılacak.


Haberler


GAT’tan “12 Ay 12 Mutluluk” projesi

Atina’da 23 Nisan Çocuk Bayramı önceden kutlandı

Diploma tartışması istifa getirdi

Filistin Devlet Başkan Yardımcısı Atina’da Miçotakis’le görüştü

Antalya Forumu’nda Trampa’dan Batı Trakya vurgusu

Batı Trakya heyeti Antalya Diplomasi Forumu’nda

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için Ankara’ya kültür ve eğitim gezisi

Mehmet Emin son yolculuğuna uğurlandı

GAT üyeleri bowling turnuvasında bir araya geldi

Napoli’de film gibi banka soygunu

Baran’dan şap hastalığı uyarısı: “Gecikmeler hayvancılığı tehdit ediyor”

Muhalefetten hükümete yolsuzluk ve dinleme eleştirisi