Anasayfa


31-10-2016
Erkan Azizoğlu: “Bizi hedef göstermek istiyorlar”
İskeçe’de Gökçepınar köyü imamı Erkan Azizoğlu, askerliğini yaparken hayatını kaybeden Ahmet Katunlu’nun cenazesinden sonra bazı çevreler tarafından kendisinin hedef gösterildiğini söyledi.
31 Ekim 2016 Pazartesi

Son dönemde Gökçepınar köyünün sürekli gündemde tutulduğunu ifade eden Azizoğlu, bu bağlamda kendisiyle ilgili olarak da bazı basın organlarında yalan yanlış haber ve yorumların yayınlandığını kaydetti.

Askerliğini yaptığı sırada boğularak hayatını kaybeden Ahmet Katunlu’nun cenaze töreninde cenaze naması sırasında vefat eden gencin ailesinin ve cenazedeki cemaatin isteği üzerine hareket ettiğini belirten Azizoğlu şöyle konuştu: “Ahmet Katunlu kardeşimizi, köylümüzü çok talihsiz bir şekilde kaybettik. Cenazesi köyümüzde yapıldı. Allah rahmet eylesin. Cenazede tabii her yerden insan vardı. Sonuçta acı bir olay ve genç bir kardeşimiz askerliğini yaparken vefat etti. Kardeşimiz asker olduğu için cenazesi de askeri törenle yapıldı. Sıra cenaze namazına geldiğinde tayinli müftünün tabutun önüne geçtiğini ve cenaze namazı kıldırmak istediğini gördüm. Ben de merhumun ailesinin ve tabii ki halkımızın isteği doğrultusuna hareket edip bizim seçilmiş müftümüzün olduğunu, müftü efendi sayın Ahmet Mete’nin cenaze namazını kıldırıcağını söyledim. Hatta bunu olaysız bir şekilde yaptık ve Ahmet’in ölümünün bizi yeterince üzdüğünü, kavga ve gürültü istemediğimizi söyledik. Gökçepınar’daki cenazeden sonra bizim köyümüzle ilgili sürekli bir şeyler oldu ve olmaya devam ediyor. Basında her gün yazılar çıkıyor. Aslı astarı olmayan şeyler de yazılıyor. Bu köyün din görevlisi olarak sürekli hedef olarak gösteriliyorum. Ben bunlardan endişe etmiyorum, korkmuyorum. Fakat benim bir ailem var. Birkaç gün önce İskeçe’de bir gazete kaldığım evin izinsiz olduğunu veya izinde öngörülenden çok daha fazla kat yaptığımızı iddia ediyor. Yani gazetenin manşet haberi bir köy imamımını evi oluyor. Bizi hedef göstermek istiyorlar. Örneğin bugün İskeçe’de bankaya gittik, hiç tanımadığım kişiler beni gazetede gördüklerini söylüyor. Gazetenin yazdığı olayın aslını soruyor. Adımı bile ezberleyenler olmuş. Demek ki birileri bizi hedef göstermek istiyor. Rahatsız olduğum konu beni yalan yanlış şeylerle itham ediyorlar ve beni bu şekilde hedef olarak gösteriyorlar. Ben doğru bildiğim yolda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yürümeye devam edeceğim.”

Haberler


"Romeo ve Juliet" Atina’da perde açtı

Yunanistan’da halkın yüzde 51’i demokrasi açığından şikayetçi

Gümülcine eski adalet sarayının restorasyonu için umut ışığı

Atatürk’ü Anma ve Barış Koşusu törenle başladı

Burhan Baran İnhanlı Belediyesindeki çiftçilerin sorunlarını meclise taşıdı

BTTDD eski genel başkanı Necmettin Hüseyin dünya evine girdi

Son ankette YDP birinci, SİRİZA ikinci, kararsızlar yüzde 18

Kirazlı yolunda bakım çalışmaları devam ediyor

Avrupa’da doğurganlık krizi

Motosiklet kazasında 90 yaşındaki vatandaş hayatını kaybetti

Miçotakis: ‘Ankara’da Müslüman azınlık dahil temel politikalarımızı tekrarladık’

‘Frontex’in gözü önünde geri itildiler’