Anasayfa

11-10-2025
Gökçepınar köyünde ayı görüntülendi
İskeçe’nin dağlık bölgesinde yer alan Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Gökçepınar köyünde bir ayı görüldü. Köyün içine kadar gelen ayı, Gökçepınar sakinlerinin cep telefonlarıyla kaydedildi. Ayının gece geç saatlerde köy sokaklarında rahatça dolaştığı görüldü.
11 Ekim 2025 Cumartesi

İskeçe’nin dağlık bölgesinde yer alan Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Gökçepınar köyünde bir ayı görüldü. Köyün içine kadar gelen ayı, Gökçepınar sakinlerinin cep telefonlarıyla kaydedildi. Ayının gece geç saatlerde köy sokaklarında rahatça dolaştığı görüldü.

Xanthinea.gr’nin paylaştığı görüntüler kısa sürede ilgi toplarken, köylüler ayının zarar vermeden bölgeden uzaklaştığını belirtti.

Son haftalarda bölgedeki diğer köylerde de benzer şekilde ayıların görüldüğü ifade edildi. Yetkililer, ayıların yiyecek arayışıyla yerleşim alanlarına yaklaşabileceğini ve vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini vurguluyor.

Yerel yetkililerin, bölgedeki ormanlık alanlarda ayı hareketliliğini izlemeye devam ettiği bildirildi.


Haberler


İskeçe’nin Memkova köyünde şok yaratan cinayet olayı

ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları Atina’da protesto edildi

Talihsiz kaza sonrası Şükrü Davut yaşamını yitirdi

Muhalefetten ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına tepki

Ketenlik’te bin kişilik toplu iftar

Tempi trajedisinin üçüncü yıl dönümünde Sintagma Meydanı doldu

Büyükelçi Erciyes, Atina’da GAT üyeleriyle iftar programında bir araya geldi

İskeçe’nin ünlü tatlıcısı Bahadır Cemiloğlu’nun vefatı İskeçe’yi yasa boğdu

Ramazan’da camiye provokasyona Batı Trakya Türk Azınlığı’ndan sert tepki

Büyük Derbent’te geleneksel iftar buluşması devam etti

Başkonsolos Ünal saldırıya uğrayan Hürriyet Camii’ni ziyaret ederek Cuma namazı kıldı

BTAYTD Kadınlar Kolu’ndan Başkonsolos Ünal’a ziyaret