Anasayfa

02-11-2016
İskeçe'de ayı saldırısı!...
İskeçe’nin Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Yassıören köyünde görev yapan orman bekçisi bir ayının saldırısına uğradı.
2 Kasım 2016 Çarşamba

Yassıören dağlık bölgesinde görev yapan orman bekçisi, Rodop dağlarında yaşayan en büyük etçillerden kahverengi ayının (bozayı) saldırısına maruz kaldı. Yavrusuyla birlikte görülen ayının, vatandaşa saldırdığı ve ayağından yaraladığı ifade edildi.

Edinilen bilgilere göre, saldırı nedeniyle yaralanan bekçi, avcılar tarafından ilk olarak Yassıören köyüne, oradan da ambülansla İskeçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Orman bekçisinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Saldırının nedeni ise tam olarak bilinmiyor. Bu arada Yassıören ve Çaymahalle bölgelerinde özellikle ormanlık alanda ayıların varlığı biliniyor. Bu nedenle orman idaresi bölgeye gidecek olan vatandaşlardan bu konuda dikkatli olmalarını istedi.

Haberler


BTAYTD den mavi kapak kampanyasına destek

BTTÖB’de genel kurul hazırlığı

Özgür Ferhat, Spartakos Tarım Derneği yönetimini ağırladı

Gönüllü askerlik hizmetinde bulunacak ilk kadın grup göreve başladı

İskeçe Çınar Camii davası yeniden ertelendi: Mahkeme önünde gerginlik

’Türkiye-Yunanistan 1. Kültür Forumu’ Nevşehir’de düzenlendi

Miçotakis – Radev Sofya’da görüştü

YDP’nin anayasa değişikliği önerisi genel kurulda duyuruldu

Yaz indirimleri 13 Temmuz’da başlıyor

Bluefarm Yaban Mersini Çiftliği Basın ve Tanıtım Gününe ev sahipliği yaptı

ABTTF’den Yunanistan’a çifte standart eleştirisi

GPO anketi: Yunanistan’da siyasi dengeler değişiyor