Anasayfa

02-11-2016
Keziren'de 25 yaşındaki genç kendini astı!
Rodop ilinin Kozlukebir belediyesine bağlı Keziren köyünde ikamet eden Karaali ailesinin dört çocuğundan biri olan 25 yaşındaki Cemil Karaali, 1 Kasım Salı akşamı kendisini asarak intihar etti.
2 Kasım 2016 Çarşamba

Salı günü öğle saatlerinde köyden ayrılan genç Cemil'in, akşam saat 20:00 sularında babası ve küçük kardeşi tarafından köyün dışında bulunan hayvan ağılında balyaların bağlandığı mavi iple asılı vaziyette bulunduğu öğrenildi. Henüz hayatının baharında olan genç Cemil'in intihar haberi aile fertlerini ve köy halkını yasa boğdu.

Karaali ailesinin dört çocuğundan biri olan Cemil'in daha önce Hallanda'da çalıştığı ve bir kaç ay önce köyüne döndüğü belirtildi. Edinilen bilgilere göre gencin ailesinin ciddi denilebilecek kadar ekonomik sıkıntısı olmadığı, son zamanlarda kendisinde de herhangi bir farklılık gözlemlenmediği ifade edildi.

Ancak intihar olayında dikkan çeken bir ayrıntı göze çarptı. Cemil'in kendisini mavi renkte bir iple asması, ayakkabıları dahil üzerinde giydiği bütün elbiselerin tamamının mavi renkte olmasıydı. Bunu herhangi bir yere ya da birine mesaj vermek için mi yaptığı yoksa tesadüfen mi o şekilde mavi giyindiği ise henüz bilinmiyor.

Batı Trakya Müslüman Türk azınlığı, Rodop ilinde önceki gün yaşanan iki intihar olayı ile sarsılırken, Kezirenli genç Cemil'in intihar haberi ile bir kez daha yasa boğuldu.

Haberler


BTAYTD den mavi kapak kampanyasına destek

BTTÖB’de genel kurul hazırlığı

Özgür Ferhat, Spartakos Tarım Derneği yönetimini ağırladı

Gönüllü askerlik hizmetinde bulunacak ilk kadın grup göreve başladı

İskeçe Çınar Camii davası yeniden ertelendi: Mahkeme önünde gerginlik

’Türkiye-Yunanistan 1. Kültür Forumu’ Nevşehir’de düzenlendi

Miçotakis – Radev Sofya’da görüştü

YDP’nin anayasa değişikliği önerisi genel kurulda duyuruldu

Yaz indirimleri 13 Temmuz’da başlıyor

Bluefarm Yaban Mersini Çiftliği Basın ve Tanıtım Gününe ev sahipliği yaptı

ABTTF’den Yunanistan’a çifte standart eleştirisi

GPO anketi: Yunanistan’da siyasi dengeler değişiyor