Anasayfa

01-11-2025
Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam’dan Bakan Yardımcısı Kaçafados’a ziyaret
Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, İklim Krizi ve Sivil Koruma Bakan Yardımcısı Kostas Kaçafados ile bir araya geldi. Görüşmede, bölgenin uzun süredir devam eden sorunları ve sivil koruma alanındaki ihtiyaçlar ele alındı.
1 Kasım 2025 Cumartesi

Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, İklim Krizi ve Sivil Koruma Bakan Yardımcısı Kostas Kaçafados ile bir araya geldi. Görüşmede, bölgenin uzun süredir devam eden sorunları ve sivil koruma alanındaki ihtiyaçlar ele alındı.

30 Kasım Perşembe günü gerçekleşen ziyarette Başkan İmam, belediyenin karşılaştığı zorlukları detaylı şekilde aktararak özellikle doğal afetlerle mücadele ve sivil koruma konularında yaşanan eksikliklere dikkat çekti.

Bakan Yardımcısı Kaçafados, gündeme getirilen konuları dikkatle dinlediğini belirterek Yassıköy Belediyesine destek sağlanacağı yönünde taahhütte bulundu. Kaçafados, bölgedeki kronik sorunların çözümü ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması için gerekli adımların atılacağını ifade etti.

Belediye yönetimi, görüşmenin olumlu bir atmosferde geçtiğini belirterek, yerel halkın yararına kalıcı çözümler üretilmesi amacıyla Bakanlık ile verimli bir iş birliğinin sürdürüleceğini açıkladı.

Haberler


Gümülcine–Dedeağaç karayolundaki sensör çalışması

Ebru sanatı Atina’da atölye çalışmasıyla tanıtıldı

AB Komisyonunun Hukukun Üstünlüğü Raporu’nda Bekir Usta Dava Grubu’na yer verildi

Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliğinden piyano resitali ve şan dinletisi

ABD, Yunanistan’a olası askeri ekipman satışını onayladı

Dr. Sadık Ahmet ölümünün 31. yılında Gümülcine’de anılacak

SİRİZA’da istifa dalgası sürüyor

BTTÖB Başkanı Aydın Ahmet: ’Sekiz azınlık okulunun daha kapatılması kabul edilemez’

Polisin ateş ederek öldürdüğü otizmli genç için binlerce kişi yürüdü

Işık Sadık Ahmet, TBMM’deki 15 Temmuz anma törenine katıldı

İskeçe Müftülüğü’nden 15 Temmuz Şehitleri için mevlit programı

15 Temmuz şehidi Mustafa Cambaz doğduğu köyde anıldı