Anasayfa

12-11-2025
Latinopulu hakkındaki soruşturma sürüyor
Avrupa Parlamentosu (AP) üyesi Milletvekili Afroditi Latinopulu hakkında evrakta sahtecilik suçlamasıyla başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
12 Kasım 2025 Çarşamba

Avrupa Parlamentosu (AP) üyesi Milletvekili Afroditi Latinopulu hakkında evrakta sahtecilik suçlamasıyla başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Adalet Bakanı Yorgos Floridis parlamentoda yaptığı konuşmada, Latinopulu hakkında geçen ocak ayında soruşturma başlatıldığını anımsattı.

Floridis, süren soruşturma kapsamında Mantığın Sesi Partisinin kuruluşundaki evrakta seçmenlere ait olması gereken imzaların gerçekliğinin araştırıldığını belirtti.

Kanunlara göre bir partinin seçimlere katılabilmesi için seçme hakkı olan vatandaşlardan en az 200 imza toplaması gerekiyor.

Latinopulu, 2023’te aşırı sağcı Mantığın Sesi Partisini kurdu ve Haziran 2024’teki AP seçimlerine girdi. Latinopulu, o tarihten beri AP üyesi olarak görev yapıyor. (AA)

Haberler


Gümülcine–Dedeağaç karayolundaki sensör çalışması

Ebru sanatı Atina’da atölye çalışmasıyla tanıtıldı

AB Komisyonunun Hukukun Üstünlüğü Raporu’nda Bekir Usta Dava Grubu’na yer verildi

Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliğinden piyano resitali ve şan dinletisi

ABD, Yunanistan’a olası askeri ekipman satışını onayladı

Dr. Sadık Ahmet ölümünün 31. yılında Gümülcine’de anılacak

SİRİZA’da istifa dalgası sürüyor

BTTÖB Başkanı Aydın Ahmet: ’Sekiz azınlık okulunun daha kapatılması kabul edilemez’

Polisin ateş ederek öldürdüğü otizmli genç için binlerce kişi yürüdü

Işık Sadık Ahmet, TBMM’deki 15 Temmuz anma törenine katıldı

İskeçe Müftülüğü’nden 15 Temmuz Şehitleri için mevlit programı

15 Temmuz şehidi Mustafa Cambaz doğduğu köyde anıldı