Anasayfa

20-11-2025
Levent Sadık Ahmet’in şirketi ile Nişantaşı Üniversitesi arasında işbirliği
İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ile Batı Trakyalı iş insanı Levent Sadık Ahmet’in sahibi olduğu DCT Group arasında, akademik bilgi ile sektörel deneyimi bir araya getirmeyi amaçlayan eğitim ve iş birliği protokolü imzalandı.
20 Kasım 2025 Perşembe



İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ile Batı Trakyalı iş insanı Levent Sadık Ahmet’in sahibi olduğu DCT Group arasında, akademik bilgi ile sektörel deneyimi bir araya getirmeyi amaçlayan eğitim ve iş birliği protokolü imzalandı.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Çıtıpıtıoğlu ve DCT Grup Yönetim Kurulu Başkanı Levent Sadık Ahmet tarafından imzalanan protokol, öğrencilerin iş dünyasıyla daha erken tanışmasını ve kurumsal çevrelerde uygulamalı deneyim kazanmasının hedeflendiği vurgulandı.

İş birliği kapsamında üniversite öğrencileri, sektörle doğrudan temas kurarak staj ve mesleki eğitim olanaklarından yararlanabilecek. Ayrıca, DCT Group çalışanlarının akademik gelişim süreçlerine destek sağlanması da protokolün önemli hedeflerinden biri olarak öne çıkıyor.

Taraflar, eğitim süreciyle sınırlı kalmayacak şekilde akademik ve sektörel etkinliklerde ortaklık geliştirerek bilgi ve deneyim paylaşımını teşvik edecek.

Protokol, üniversite ve iş dünyası arasında sürdürülebilir bir köprü kurmayı hedefliyor. Gençlerin kariyer yolculuklarında daha donanımlı bireyler olarak ilerlemelerini desteklerken, karşılıklı güvene dayalı iş birliği modeli sosyal sorumluluk ve nitelikli insan kaynağı gelişimi açısından da örnek teşkil ediyor.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, bu tür ortaklıklarla uygulamalı öğrenmeyi ön plana çıkaran eğitim anlayışını güçlendirmeye devam ederken, DCT Group da sektörel bilgi birikimini genç nesillere aktarma sorumluluğunu yerine getiriyor. Bu iş birliği, yalnızca bir protokol imzasından öte, geleceğin yetenekli iş gücünü birlikte inşa etme kararlılığının somut bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.


Haberler


İskeçe’nin Memkova köyünde şok yaratan cinayet olayı

ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları Atina’da protesto edildi

Talihsiz kaza sonrası Şükrü Davut yaşamını yitirdi

Muhalefetten ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına tepki

Ketenlik’te bin kişilik toplu iftar

Tempi trajedisinin üçüncü yıl dönümünde Sintagma Meydanı doldu

Büyükelçi Erciyes, Atina’da GAT üyeleriyle iftar programında bir araya geldi

İskeçe’nin ünlü tatlıcısı Bahadır Cemiloğlu’nun vefatı İskeçe’yi yasa boğdu

Ramazan’da camiye provokasyona Batı Trakya Türk Azınlığı’ndan sert tepki

Büyük Derbent’te geleneksel iftar buluşması devam etti

Başkonsolos Ünal saldırıya uğrayan Hürriyet Camii’ni ziyaret ederek Cuma namazı kıldı

BTAYTD Kadınlar Kolu’ndan Başkonsolos Ünal’a ziyaret