Anasayfa

24-11-2025
“Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel” programı Değirmendere köyüyle devam etti
Gümülcine Müftülüğü tarafından başlatılan “Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel” programı bu hafta Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Değirmendere köyünde devam etti.
24 Kasım 2025 Pazartesi



Gümülcine Müftülüğü tarafından başlatılan “Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel” programı bu hafta Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Değirmendere köyünde devam etti.

Konuyla ilgili olarak Gümülcine Müftülüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel” projesi kapsamında bu hafta Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı köylerimizden Değirmendere köyüne misafir olduk.

Çocuklar ve ebeveynlerinin katıldığı programa Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, Batı Trakya Camileri Din Görevliler Derneği Başkanı Erol Yoluç, köy halkı ve civar köylerden din görevlileri katıldılar.

Hem ibadet alışkanlığı kazanmaları hem de manevi değerlerle büyümeleri amaçlanan programda çocuklarımız sabah namazı için bir araya geldiler.” denildi.

Haberler


Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor

Öğrencilerden hayat pahalılığına karşı çadırlı eylem

Egnatia Otoyolu’nda ağır tonajlı araçlara geçiş yasağı

GAT’tan doğaya anlamlı katkı