Anasayfa

04-12-2025
Erdem Hüseyin’den çiftçi eylemine destek ziyareti
Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, bugün (4 Aralık Perşembe) Gümülcine bölgesinde eylem yapan çiftçileri ziyaret ederek üreticilerin haklı taleplerine destek verdi. Hüseyin, belediyenin teknik ve lojistik açıdan çiftçilerin yanında olacağını açıkladı.
4 Aralık 2025 Perşembe



Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, bugün (4 Aralık Perşembe) Gümülcine bölgesinde eylem yapan çiftçileri ziyaret ederek üreticilerin haklı taleplerine destek verdi. Hüseyin, belediyenin teknik ve lojistik açıdan çiftçilerin yanında olacağını açıkladı.

Ziyaret sırasında çiftçiler, hayvan yetiştiricileri ve arıcılarla bir araya gelen Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, üreticilerin yaşadığı sorunları ve ihtiyaçları dinledi.

Erdem Hüseyin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kozlukebir Belediyesi, öncelikli olarak tarıma dayalı bir belediyedir. Tarım sektörüyle uğraşan vatandaşlarımız yerel toplumumuzun bel kemiğidir. Hem kurumsal hem de fiili olarak onların yanındayız. Belediye, eylem alanındaki ihtiyaçları karşılayacak teknik ve lojistik destek sağlayacaktır. Talepleri haklıdır ve hepimizin onları desteklemesi gerekir."

Hüseyin, Kozlukebir Belediye Meclisinin yarınki toplantısında, çiftçilerin, hayvan yetiştiricilerinin ve arıcıların taleplerine kurumsal destek sağlanmasının ayrı bir gündem maddesi olarak ele alınacağını duyurdu.

Haberler


Mehmet Emin son yolculuğuna uğurlandı

GAT üyeleri bowling turnuvasında bir araya geldi

Napoli’de film gibi banka soygunu

Baran’dan şap hastalığı uyarısı: “Gecikmeler hayvancılığı tehdit ediyor”

Muhalefetten hükümete yolsuzluk ve dinleme eleştirisi

IEA Başkanı Birol’dan uyarı: Avrupa’nın jet yakıtı 6 hafta yeter

AB Komisyonu: Yunan polisinin geri itmelerde maskeli göçmenleri kullandığı iddiaları soruşturulmalı

Zeybek: İtfaiyede personel yetersizliği ciddi risk oluşturuyor

Batı Trakya Türk kurumlarından Türkiye’deki okul saldırılarına taziye

BTAYTD eski başkanı Mehmet Emin hayatını kaybetti

Necmettin Kahya: “Yolun sahibi devlet değil, canlardır”

Batı Trakya Türklerinin sorunları TRT World’de: “Lozan’a İhanet”