Anasayfa

08-11-2016
BTTDD İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan'ı ziyaret etti
Türkiye'deki Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Genel Başkanı Necmettin Hüseyin, aslen Batı Trakyalı İzmir Baro Başkanı Aydın Özcan'ı ziyaret etti.
8 Kasım 2016 Salı



Geçtiğimiz günlerde ikinci defa İzmir Baro Başkanlığı'na seçilen avukat Aydın Özcan'ı ziyareti sırasında Başkan Necmettin Hüseyin'e, Teşkilat Başkanı Musa Yurt ve BTTDD İzmir Şube Başkanı Mümin Durmuş eşlik ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Genel Başkan Necmettin Hüseyin ziyarette yaptığı açıklamada, Aydın Özcan başkanlığındaki İzmir Barosu'nun bu dönemde Batı Trakya davasına büyük katkı sağlayacağından ve Batı Trakya Türk toplumunun son dönemde katmerlenerek artmaya başlayan hak gaspları ve kaybettiği kazanımları gibi konuları uluslararası platformlara taşıyabilmek adına birlikte çok daha iyi işler yapabileceklerinden de emin olduğunu belirtti.

Baro Başkanı Aydın Özcan da yaptığı açıklamada, İzmir'de yıllarca şube başkanı olarak bayraktarlığını yaptığı Batı Trakya davasına, şimdi de İzmir Baro Başkanı olarak katkı koyabilmenin mutluluğunu yaşadığını ve camianın ihtiyacı olabilecek her konu ve platformda hem başkan, hem de yönetim olarak yanlarında olduklarının bilinmesi gerektiğini belirtti.

Haberler


DEB Partisi’nden Pavlos Fissas için Türkçe ve Yunanca anma video mesajı

İsrail ile askeri işbirliğine destek verenlerin oranı yüzde 51

YDP ilk sırada, ELAS ikinci, kararsızların oranı yüzde 18

KKE, İsrail ile ‘Aşil Kalkanı’ anlaşmasının iptalini istedi

Mazonakis’in ölümü sonrası sağlık merkezlerine yapay zekâ denetimi

Fener’de yeni ticari alanlar belirleniyor

Margarita Papandreu 103 yaşında hayatını kaybetti

Türk turistlerin Yunan adalarına ilgisi artıyor

Yapay zekâyla yakınlarının sesini kopyalayıp dolandırdılar

Kış öncesi ısınma yakıtına hükümetten müdahale

İskeçe Müftülüğünde din görevlileriyle istişare toplantısı

Avramopulos’un dokunulmazlığı kaldırıldı