Anasayfa

14-12-2025
Ova Kadınlar Kolunun geleneksel çay akşamı yoğun ilgi gördü
Kırköy Kültür, Eğitim ve Spor Derneği çatısı altında faaliyet gösteren Ova Kadınlar Kolu tarafından geleneksel olarak düzenlenen çay akşamı, yoğun katılım ve coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.
14 Aralık 2025 Pazar



Kırköy Kültür, Eğitim ve Spor Derneği çatısı altında faaliyet gösteren Ova Kadınlar Kolu tarafından geleneksel olarak düzenlenen çay akşamı, yoğun katılım ve coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.

Program, selamlama konuşmalarının ardından sağlık alanında bilgilendirici söyleşilerle devam etti. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Mümin Hüseyin ile Ortopedi Uzmanı Dr. Kenan Gagalı, kadınlara yönelik sağlık konularında kapsamlı ve verimli bir bilgilendirme yaptı.

Etkinliğin devamında, İskeçe Türk Birliği çatısı altında faaliyet gösteren Kırköy Müzik Kursu öğrencileri tarafından minikler ve yetişkinlerden oluşan bir müzik dinletisi sunuldu. Katılımcılar tarafından ilgiyle izlenen dinleti, geceye renk kattı.

Ova Kadınlar Kolu Başkanı Fatma Sali Emin ve yönetimdeki diğer kadınların ev sahipliğinde gerçekleyen çay akşamına; İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek’in eşi Şerife Mustafa, Batı Trakya Türk Kadın Platformu Sözcüsü Gülsüm Hüseyin, DEB Partisi’ni temsilen MYK üyesi İpek Salihoğlu, İTB Kadınlar Kolu Başkanı Sevgi Sezai, GTGB Kadınlar Kolu Başkanı Aslı Ali, İskeçe İli Türk Kadınları Kültür Derneği Asbaşkanı Sevil Şerifoğlu, Hanımeli Derneği Başkanı Aylan Küçük, Yassıören Spor, Kültür ve Eğitim Derneği Kadınlar Kolu Başkanı Rafiye Uç ile çok sayıda kurum temsilcisi ve ova bölgesinden kadınlar katıldı.

Haberler


Ova Kadınlar Kolunun geleneksel çay akşamı yoğun ilgi gördü

Çiftçilerden Miçotakis’e ret: Net yanıt gelmeden görüşme yok

İskeçe’den Atina’ya giden gencin valizinden Kalashnikov çıktı

İflas edenlere ceza affı, esnafa destek kuponu

Fehim Ahmet, Edirne Dini İhtisas Merkezi mezuniyet törenine katıldı

Başkonsolos Aykut Ünal’dan Derekolu bölgesine ziyaret

Titan, Türk çimento şirketi Traçim’i satın aldı

Çiftçiler Yenişehir’de (Larisa) milletvekili bürolarının önünde protesto düzenledi

Savcı: “Altın Şafak bir suç örgütüdür, seçimlere katılım sadece bir vitrin”

Horozlu Mezarlığı davasında karar: Belediye Başkan Yardımcısına 9 ay hapis

Miçotakis’ten çiftçilere görüşme çağrısı: “Pazartesi Maksimu’da bekliyorum”

Işık Sadık Ahmet, İstanbul’da insan hakları panelinde konuştu