Anasayfa

14-12-2025
Ova Kadınlar Kolunun geleneksel çay akşamı yoğun ilgi gördü
Kırköy Kültür, Eğitim ve Spor Derneği çatısı altında faaliyet gösteren Ova Kadınlar Kolu tarafından geleneksel olarak düzenlenen çay akşamı, yoğun katılım ve coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.
14 Aralık 2025 Pazar



Kırköy Kültür, Eğitim ve Spor Derneği çatısı altında faaliyet gösteren Ova Kadınlar Kolu tarafından geleneksel olarak düzenlenen çay akşamı, yoğun katılım ve coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.

Program, selamlama konuşmalarının ardından sağlık alanında bilgilendirici söyleşilerle devam etti. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Mümin Hüseyin ile Ortopedi Uzmanı Dr. Kenan Gagalı, kadınlara yönelik sağlık konularında kapsamlı ve verimli bir bilgilendirme yaptı.

Etkinliğin devamında, İskeçe Türk Birliği çatısı altında faaliyet gösteren Kırköy Müzik Kursu öğrencileri tarafından minikler ve yetişkinlerden oluşan bir müzik dinletisi sunuldu. Katılımcılar tarafından ilgiyle izlenen dinleti, geceye renk kattı.

Ova Kadınlar Kolu Başkanı Fatma Sali Emin ve yönetimdeki diğer kadınların ev sahipliğinde gerçekleyen çay akşamına; İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek’in eşi Şerife Mustafa, Batı Trakya Türk Kadın Platformu Sözcüsü Gülsüm Hüseyin, DEB Partisi’ni temsilen MYK üyesi İpek Salihoğlu, İTB Kadınlar Kolu Başkanı Sevgi Sezai, GTGB Kadınlar Kolu Başkanı Aslı Ali, İskeçe İli Türk Kadınları Kültür Derneği Asbaşkanı Sevil Şerifoğlu, Hanımeli Derneği Başkanı Aylan Küçük, Yassıören Spor, Kültür ve Eğitim Derneği Kadınlar Kolu Başkanı Rafiye Uç ile çok sayıda kurum temsilcisi ve ova bölgesinden kadınlar katıldı.

Haberler


Talihsiz kaza sonrası Şükrü Davut yaşamını yitirdi

Muhalefetten ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına tepki

Ketenlik’te bin kişilik toplu iftar

Tempi trajedisinin üçüncü yıl dönümünde Sintagma Meydanı doldu

Büyükelçi Erciyes, Atina’da GAT üyeleriyle iftar programında bir araya geldi

İskeçe’nin ünlü tatlıcısı Bahadır Cemiloğlu’nun vefatı İskeçe’yi yasa boğdu

Ramazan’da camiye provokasyona Batı Trakya Türk Azınlığı’ndan sert tepki

Büyük Derbent’te geleneksel iftar buluşması devam etti

Başkonsolos Ünal saldırıya uğrayan Hürriyet Camii’ni ziyaret ederek Cuma namazı kıldı

BTAYTD Kadınlar Kolu’ndan Başkonsolos Ünal’a ziyaret

İskeçe Hürriyet Camii’nin duvarına haç işareti çizildi

Balkanlar, YTB’nin Üsküp iftarında buluştu