22-12-2025
İTB Kadınlar Kolu kahvaltıda buluştu
İskeçe Türk Birliği (İTB) Kadınlar Kolu tarafından İskeçe’deki Le Chalet Otelde kahvaltı programı düzenlendi. Programa, İskeçe ve çevre köylerden yaklaşık 200 kadın katıldı.

İskeçe Türk Birliği (İTB) Kadınlar Kolu tarafından İskeçe’deki Le Chalet Otelde kahvaltı programı düzenlendi. Programa, İskeçe ve çevre köylerden yaklaşık 200 kadın katıldı.
Kahvaltıya, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal’ın eşi İlayda Ünal, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’nın eşi Nadire Ömer, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek’in eşi Şerife Mustafaoğlu, DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu, BTAYTD Kadınlar Kolu Başkanı Sevtap Hint, Kırköy Derneği Ova Kadınlar Kolu Başkanı Fatma Saliemin, Dinkler Hanımeli Derneği Başkanı Aylan Küçük, İTB yönetim ve denetim kurulunun kadın üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Program kapsamında kısa bir konuşma yapan İTB Kadınlar Kolu Başkanı Sevgi Sezai, etkinliğin kadınları bir araya getirerek sosyal dayanışmayı güçlendirmeyi ve fikir alışverişine zemin hazırlamayı amaçladığını belirtti.
Başkonsolos Aykut Ünal’ın eşi İlayda Ünal da programa katılarak, İskeçe’deki kadınlarla bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.