Anasayfa

28-12-2025
Özgür Ferhat’tan Gebecili’de yangın mağduru aileye taziye ziyareti
Rodop Yeni Sol Milletvekili Özgür Ferhat, Yassıköy Belediyesine bağlı Gebecili köyünde meydana gelen ve bir çocuğun hayatını kaybettiği yangın faciasının ardından köyü ziyaret ederek acılı aileyle bir araya geldi.
28 Aralık 2025 Pazar

Rodop Yeni Sol Milletvekili Özgür Ferhat, Yassıköy Belediyesine bağlı Gebecili köyünde meydana gelen ve bir çocuğun hayatını kaybettiği yangın faciasının ardından köyü ziyaret ederek acılı aileyle bir araya geldi.

26 Aralık Cuma sabaha karşı çıkan yangında 7 yaşındaki Salih Salimençe yaşamını yitirirken, 6 yaşındaki kardeşi Ali Salimençe ağır yaralı olarak yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Olayda baba Süleyman Salimençe de yaralanmıştı.

Yangının ardından Gebecili köyüne giden Özgür Ferhat, aileye taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ferhat, olayın kendisini derinden etkilediğini ifade ederek, yaşanan acının kelimelerle tarif edilemeyecek boyutta olduğunu belirtti.

Ferhat paylaşımında, yangında hayatını kaybeden Salih Salimençe için Allah’tan rahmet dilerken, yoğun bakımda tedavisi süren Ali Salimençe ile yaralı baba için acil şifa temennisinde bulundu. Ailenin ve köy halkının yaşadığı acıyı paylaştığını vurgulayan Ferhat, en zor anlarda dayanışmanın önemine dikkat çekti.



Haberler


Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor

Öğrencilerden hayat pahalılığına karşı çadırlı eylem

Egnatia Otoyolu’nda ağır tonajlı araçlara geçiş yasağı

GAT’tan doğaya anlamlı katkı