Anasayfa

02-02-2026
Gümülcine Belediyesi köy içi yollar için sözleşme imzaladı
Gümülcine Belediyesi, Köy Yerleşim Alanlarındaki Yolların Bakım ve onarımını kapsayan yeni bir altyapı projesi için sözleşme imzaladı.
2 Şubat 2026 Pazartesi

Gümülcine Belediyesi, Köy Yerleşim Alanlarındaki Yolların Bakım ve onarımını kapsayan yeni bir altyapı projesi için sözleşme imzaladı.

“Gümülcine Belediyesi Köy İçi Yolların Bakımı 2025-2026-2027” başlıklı projenin sözleşmesi, bugün (2 Şubat Pazartesi) Belediye Başkanı Yannis Garanis ile yüklenici firma temsilcisi Hristos Tasopulos arasında belediye binasında imzalandı.

Toplam 453 bin 177 euro bütçeye sahip olan proje, belediye sınırları içerisindeki köy yerleşim alanlarında bulunan yollar ile köyleri birbirine bağlayan güzergahların bakımını kapsıyor. Projenin 24 ay içinde tamamlanması öngörülüyor.

Çalışmalar kapsamında, köy yerleşim alanlarında bulunan beton yollar, asfalt yollar ve kaldırımlarda meydana gelen bozulmaların onarımı yapılacak. Projeyle, özellikle kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların günlük yaşamının kolaylaştırılması ve ulaşım güvenliğinin artırılması hedefleniyor.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Yannis Garanis, köylerde yaşayan vatandaşların belediye için her zaman eşit öneme sahip olduğunu vurgulayarak, bu projeyle köy sakinlerinin taleplerinin bir bölümüne yanıt verileceğini ifade etti.

Garanis, “Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde adım adım ilerleyerek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberler


AB Komisyonunun Hukukun Üstünlüğü Raporu’nda Bekir Usta Dava Grubu’na yer verildi

Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliğinden piyano resitali ve şan dinletisi

ABD, Yunanistan’a olası askeri ekipman satışını onayladı

Dr. Sadık Ahmet ölümünün 31. yılında Gümülcine’de anılacak

SİRİZA’da istifa dalgası sürüyor

BTTÖB Başkanı Aydın Ahmet: ’Sekiz azınlık okulunun daha kapatılması kabul edilemez’

Polisin ateş ederek öldürdüğü otizmli genç için binlerce kişi yürüdü

Işık Sadık Ahmet, TBMM’deki 15 Temmuz anma törenine katıldı

İskeçe Müftülüğü’nden 15 Temmuz Şehitleri için mevlit programı

15 Temmuz şehidi Mustafa Cambaz doğduğu köyde anıldı

İskeçe’deki kapalı yüzme havuzu ağustos ayı boyunca kapalı olacak

ELAS Partisi siyasi örgütlenme sürecini başlattı