Anasayfa

11-02-2026
Gümülcine’de soygun girişiminde dehşet: Çalışanın yüzüne asit attı
Gümülcine’de bir iş yerinde meydana gelen olayda, bir kadın şüpheli, mağazadan ziynet eşyası çaldığı sırada kendisini durdurmak isteyen çalışanın yüzüne hidroklorik asit atarak yaralanmasına neden oldu.
11 Şubat 2026 Çarşamba

Gümülcine’de bir iş yerinde meydana gelen olayda, bir kadın şüpheli, mağazadan ziynet eşyası çaldığı sırada kendisini durdurmak isteyen çalışanın yüzüne hidroklorik asit atarak yaralanmasına neden oldu.

Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, olay 9 Şubat Pazartesi sabahı Gümülcine’de gerçekleşti. Şüpheli, bir iş yerine girerek çeşitli ziynet eşyalarını aldı. Durumu fark eden mağaza çalışanının müdahalesi üzerine zanlı, mağdurun yüzüne hidroklorik asit attı.

İhbar üzerine harekete geçen motosikletli polis ekipleri, şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Zanlının üzerinde yapılan aramada iki uyuşturucu hap, bir kap hidroklorik asit ve bir adet katlanır bıçak ele geçirildi. Çalınan ziynet eşyaları bulunarak iş yeri sahibine teslim edildi.

Yaralanan çalışan, Gümülcine Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk yardım müdahalesinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

Şüpheli hakkında yağma, silah yasasına muhalefet ve uyuşturucu madde bulundurma suçlamalarıyla adli işlem başlatıldı. Zanlının savcılığa sevk edileceği, soruşturmanın Gümülcine Suç Araştırma ve Soruşturma Birimi tarafından sürdürüldüğü kaydedildi.

Haberler


AB Komisyonunun Hukukun Üstünlüğü Raporu’nda Bekir Usta Dava Grubu’na yer verildi

Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliğinden piyano resitali ve şan dinletisi

ABD, Yunanistan’a olası askeri ekipman satışını onayladı

Dr. Sadık Ahmet ölümünün 31. yılında Gümülcine’de anılacak

SİRİZA’da istifa dalgası sürüyor

BTTÖB Başkanı Aydın Ahmet: ’Sekiz azınlık okulunun daha kapatılması kabul edilemez’

Polisin ateş ederek öldürdüğü otizmli genç için binlerce kişi yürüdü

Işık Sadık Ahmet, TBMM’deki 15 Temmuz anma törenine katıldı

İskeçe Müftülüğü’nden 15 Temmuz Şehitleri için mevlit programı

15 Temmuz şehidi Mustafa Cambaz doğduğu köyde anıldı

İskeçe’deki kapalı yüzme havuzu ağustos ayı boyunca kapalı olacak

ELAS Partisi siyasi örgütlenme sürecini başlattı